Klantbeoordelingen: ingeborgvanbruggen.nl (215)

-

06-Dec-2019

Beoordeling:

Ik had de site van Ingeborgh gevonden via internet en de foto s spraken mij direct aan. Spontane foto s lekker los. Precies wat ik wilde. Ingeborgh kwam keurig op tijd op de afgesproken locatie. Ze is professioneel heeft leuk contact met de kinderen en kwam zelf met leuke ideeen. De foto s ontvingen wij volgens afspraak en we zijn er heel blij mee. Leuke spontane foto s van ons gezin op een mooie buitenlocatie. Ook het bijbehorende fotoboekje is met aandacht en zorg in elkaar gezet. Dank Ingeborgh

Sterke punten:

-

25-Oct-2019

Beoordeling:

Ingeborg heeft onze trouwdag vastgelegd. Het resultaat is prachtig. Iedereen staat er goed op. Het is te zien dat ze veel ervaring heeft.

Sterke punten:

-

03-Oct-2019

Beoordeling:

Het was gezellig en ongedwongen. Het resultaat heel goed. De kleinkinderen vonden het ook geweldig. Zo foto s maken vonden ze niet erg.

Sterke punten:

-

22-Aug-2019

Beoordeling:

Heel ongedwongen en spontaan. Een heel fijne en gezellige avond gehad met prachtige familiefoto s als resultaat

Sterke punten:

-

09-Jul-2019

Beoordeling:

Ingeborg is een fotograaf die weet wat ze doet. Ze leg de juiste momenten vast een lach en een traan. Haar foto s geven een verhaal weer in ons geval onze trouwdag. De foto s zijn prachtig Wij zouden Ingeborg van Bruggen iedereen aanraden.

Sterke punten:

Bekijk alle beoordelingen »