Trouwen op De Hazelhof

De Hazelhof is een prachtig landgoed in Rijnsbergen. Het is een woonboerderij met een prachtige uitgestrekte tuin. Liefhebbers van een botanische bruiloft zijn hier dus helemaal op het juiste adres. Bij mooi weer kunnen je gasten en jij heerlijk van de tuinen genieten. Er is een mooie bloementuin, een moestuin en een kruidentuin, maar ook verschillende boomgaarden en een vijvertuin. Is er regen voorspeld, dan kun je uitwijken naar de tuinkamer. Deze binnentuin is een oude koeienstal die is ingericht als tuinkamer met een glazen dak. Het heeft een gezellige vintage stijl. Als je gaat trouwen op De Hazelhof zijn er verschillende mogelijkheden. Die kun je op deze pagina allemaal bekijken.

Je bruiloft op De Hazelhof vieren en genieten van de tuinen

Als je gaat trouwen op de Hazelhof, heb je ontzettend veel vrijheid en keus. Het lijkt haast wel een bohemian bruiloft! Het feest vieren in de bloementuin en lekker lunchen in de boomgaarden? Of kies je voor de gezelligheid van de tuinkamer? Het is natuurlijk ook mogelijk om een deel van de bruiloft buiten te vieren en binnen te dineren bij de open haard. Omdat De Hazelhof al zo mooi groen en natuurlijk is, raad ik je aan om niet te decoreren. Wel kun je natuurlijk je catering en bruidstaart op de locatie afstemmen door veel vruchten en natuurproducten te gebruiken. Staat je opa dan steeds weer met een bord vol eten op de trouwfoto’s? Daar kan ik ook niets aan doen!

De vaste cateraar van de Hazelhof heeft veel ervaring met bruiloften. Zo kunnen ze je veel werk uit handen nemen. En dat terwijl je toch de vrijheid hebt om een eigen invulling aan je dag te geven. Ze kunnen je ook helpen met de decoratie en bloemen. Het is natuurlijk overbodig om te zeggen dat deze bij De Hazelhof hand in hand gaan. Ben je benieuwd hoe gezellig trouwen op De Hazelhof is? Neem dan eens een kijkje in de sfeerbeelden.

Meer informatie
Trouwen in 2020
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen