Unieke familiefotoshoot

UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT

UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT OP LOCATIE

Een unieke familiefotoshoot is niks anders dan het vangen van veel liefde, blijheid en bijzondere momenten. Genieten! Deze speciale momenten worden door mij vastgelegd. Op de foto’s kan je pure beleving terug vinden. De unieke familiefotoshoot kan bij jullie thuis, in de favoriete speeltuin van jullie kinderen, in een park of op een andere plek die jullie voorkeur heeft plaatsvinden. Er is geen reden om jezorgen te maken over het poseren. Spontane, pure emoties is wat we willen!

WERKWIJZE UNIEKE FAMIELIEFOTOSHOOT

Op deze pagina zijn er diverse fotoshoot pakketten te vinden. Zo kan je jouw unieke familiefotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wil. Voor een grotere gezin is het aan te raden om een uitgebreider pakket te kiezen. Om een afspraak te maken kan je mij bellen of een e-mail sturen. Samen zullen wij de perfecte locatie en een datum vinden. De factuur en een link met de gemaakte foto’s worden na jullie unieke familiefotoshoot naar jou toegestuurd. Zo kan je makkelijk je foto’s bewonderen, downloaden en doorsturen.

UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van unieke familiefotoshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT VERWACHTEN:

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Unieke familiefotoshoot Ingeborg van Bruggen

EEN UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

De unieke familiefotoshoot is niks anders dan plezier met de familie hebben en jezelf zijn. Poseren en geforceerd lachen willen we juist niet. Samen vangen we juist de mooie, spontane momenten. Om dat te doen hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar!

Unieke familiefotoshoot boeken

BOEK UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een unieke familiefotoshoot kijken wij samen naar locaties die het best passen bij jullie als familie. De fotoshoot kan bijvoorbeeld gewoon lekker bij jullie thuis plaatsvinden, maar ook buiten in de natuur, op het strand of op een locatie die jullie voorkeur heeft.

Loveshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De foto’s zijn als bevroren, bijzondere momenten. Samen terugkijken naar de gemaakte foto’s, of die grappige doorsturen via de familieapp: na de unieke familiefotoshoot kun je binnen twee weken de gemaakte foto’s bewonderen, naar familie of vrienden versturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

PRIJZEN UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOT:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

EERDER GEMAAKTE UNIEKE FAMILIEFOTOSHOOTS: