Unieke gezinsfotoshoot

UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT

UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT OP LOCATIE

Een unieke gezinsfotoshoot vol liefde, blijheid en vol speciale momenten. Geniet! En ik vang deze momenten op! Verschillende emoties en belevingen kan je terug op de foto’s zien. De speciale familiemomenten kunnen tijdens een wandeling, in een speeltuin of thuis of op een andere locatie die jouw voorkeur heeft vastgenomen worden. Je hoef je geen zorgen te maken over het poseren, want wat wij allemaal willen zijn mooie, natuurlijke en spontane foto’s. Lachen, plezier hebben met je familie en jezelf zijn, dat is belangrijk! Puur genieten!

WERKWIJZE UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT

Op deze pagina kan je verschillende fotoshoot pakketten vinden. Op deze manier kan je de unieke gezinsfotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bij een groter gezin is een uitgebreider pakket aan te raden. Voor een afspraak kan je een e-mail naar mij sturen of een belletje geven. Vervolgens zullen wij samen een datum en locatie voor de shoot eruit zoeken. Nadat de unieke gezinsfotoshoot plaatsvond, krijg je de factuur en een link naar een pagina met de foto’s toegestuurd. Via deze link kan je de gemaakte foto’s rustig op je gemak bekijken, doorsturen en downloaden.

UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van gezinsfotoshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT VERWACHTEN:

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Unieke gezinsfotoshoot Ingeborg van Bruggen

EEN UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens jullie unieke gezinsfotoshoot vang ik jullie mooiste momenten met mijn camera op. Oprechte emoties, liefde, blijheid vormen een ware beleving op de foto’s. Je hoeft je geen zorgen over het poseren maken. Ingewikkelde poses en onnatuurlijke lach dat hoeft helemaal niet. Wat de camera wil is natuurlijkheid en echte emoties.

Unieke gezinsfotoshoot Ingeborg van Bruggen

BOEK EEN UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Er zijn talloze opties waar de unieke gezinsfotoshoot plaats kan vinden. Samen in overleg vinden wij de passende locatie voor jullie unieke gezinsfotoshoot. Op het strand, in een park, jullie favoriete speeltuin, alles kan. Bij het zoeken van de locatie wordt er rekening met je wensen en het licht gehouden.

Loveshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Oude familie foto’s zijn een tastbare herinnering. Er is niks leuker dan oude familie momenten te kunnen bekijken. De emoties blijven voor altijd gevangen op de foto’s. Genieten! Na de unieke gezinsfotoshoot kan je binnen twee weken de foto’s bekijken, downloaden of doorsturen. Lekker eenvoudig, waar en wanneer je maar wilt.

PRIJZEN UNIEKE GEZINSFOTOSHOOT:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

EERDER GEMAAKTE UNIEKE GEZINSFOTOSHOOTS: