Foto aan de wand

FOTO AAN DE WAND

 

De mooiste foto’s verdienen het om dagelijks gezien te worden én om geprint te worden in de beste kwaliteit! Daarom biedt Fotografie Ingeborg van Bruggen je de mogelijkheid om (één van) de gemaakte foto’s haarscherp op elk gewenst materiaal af te laten drukken.

 

ALLES IS MOGELIJK

 

En als we ‘’alles’’ zeggen, dan bedoelden we ook écht alles! Want de onderstaande materialen zijn slechts een schrijntje van de mogelijkheden. Van levensgrote foto op naadloos behang tot peesdoek met verlichting erachter. Van daglichtpanelen met foto in het plafond, tot foto in glas. Van foto gedruk op plakplastic voor je voordeur, tot flinterdun alumiunium. In elk gewenst formaat op de mm naukeurig! En je afdruk wordt in top kwaliteit thuis afgeleverd!

 

SERVICE

 

Als je je foto bij Fotografie Ingeborg van Bruggen hebt laten maken, zijn je foto’s al zorgvuldig nabewerkt. Maar als je een afdruk bestelt, word je foto ook nog eens kostenloos geretoucheerd. Zo worden vlekjes en oneffenheden in het gezicht weggewerkt en storende elementen in de achtergrond verwijderd.

COLLAGE

 

Wil je geen enkele foto aan de muur, maar een mooie collage? Ook dat is mogelijk. Zo ontstaat een lifestyle sfeerbeeld. Een collage kan op elke gewenste manier worden vormgegeven,

 

HOE?

 

  • Kies de foto(‘s) die je afgedrukt wilt hebben
  • Bedenk je formaat en materiaal (dit kan ook in overleg)
  • Stuur je een berichtje
  • Je foto wordt zorgvuldig geretoucheerd en besteld
  • Je foto wordt thuis geleverd

Tip: Less is more. Een collage met teveel foto’s oogt druk aan een muur.