Mooie foto's verdienen het om gezien te worden

Fotografie afdrukken

De mooiste foto’s verdienen het om dagelijks gezien te worden én om geprint te worden in de beste kwaliteit! Daarom biedt Fotografie Ingeborg van Bruggen je de mogelijkheid om (één van) de gemaakte foto’s haarscherp op elk gewenst materiaal af te laten drukken. Voor aan de wand of in een lijstje.

 

Fotoafdruk aan de wand

Alles is mogelijk. En als we ‘’alles’’ zeggen, dan bedoelden we ook écht alles! Van levensgrote foto op naadloos behang tot peesdoek met verlichting erachter. Van daglichtpanelen met foto in het plafond, tot foto in glas. En natuurlijk ook op gangbare materialen zoals peesdoek, canvas, plexiglas of aluminium. In elk gewenst formaat op de mm nauwkeurig! En je afdruk wordt in top kwaliteit thuis afgeleverd!

 

Fotoafdrukken in een album of lijstje

Wanneer je foto’s wilt bestellen voor in een fotolijstje op de kast, of in het inplakalbum van de (klein)kinderen, dan ben je ook aan het juiste adres als je professionele kwaliteit wenst. Fotoafdrukken bestellen kan eenvoudig via de eerder ontvangen link in het klantportal. Vul simpelweg een winkelmandje, en je afdrukken worden thuis bezorgd in de beste kwaliteit!

 

Download brochure

Afdrukken bestellen
Professionele Fotoafdruk
Fotoafdruk aan de wand

Foto Collage

Vind je het leuk om een serie foto’s aan de muur te hebben. Laat een collage maken! Zo ontstaat een lifestyle sfeerbeeld. Een collage kan op elke gewenste manier worden vormgegeven.

Hoe kun je bestellen?

  • Kies de foto(‘s) die je afgedrukt wilt hebben
  • Bedenk je formaat en materiaal (dit kan ook in overleg)
  • Stuur je een berichtje
  • Je foto wordt zorgvuldig geretoucheerd en besteld
  • Je foto wordt thuis geleverd

 

 

Download brochure Afdrukken bestellen

Collage-aan-de-muur
Reviews

Wat zeggen klanten?

Fotoshoot-review

Janny

”Ingeborg heeft onze hele familie op de foto gezet. Dat deed ze zeer vakkundig, het was een gezellig en ongedwongen uurtje. Zelfs de kleintjes bleven het leuk vinden.”

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Afdruk bestellen