Echt leren fotograferen?

Basis cursus fotografie

Er kunnen verschillende redenen zijn om een basiscursus fotografie te volgen. Je vindt het leuk om foto’s te maken en je wilt meer leren over compositie en belichting. Je hebt net een nieuwe camera gekocht, maar je hebt geen idee waar al die functies voor zijn. Het maakt niet uit of je een spiegelreflexcamera van Canon of Nikon hebt of een systeemcamera van een ander merk. Bij deze avondcursus fotografie gaan we alle functies en mogelijkheden ontdekken en aan de slag met sluitertijd, diafragma en iso. De enige vereisten voor deelname aan deze cursus fotografie zijn dus dat diafragma, sluitertijd en iso zelf in te stellen zijn.

Wat ga je leren tijdes deze cursus fotografie?

In vier weken tijd behandelen we de volgende onderdelen:

  • Les 1: Sluitertijd
  • Les 2: Diafragma en ISO
  • Les 3: Portret en fotograferen in het donker
  • Les 4: Macro fotografie
  • Les 5: Beweging

Inschrijven

Fotografie cursus

Dit kun je van de basiscursus fotografie verwachten:

Wat zijn jouw doelen?

Wat wil jij tijdens de basiscursus fotografie leren?

Het maken van een foto’s is misschien nog wel leuker dan ze achteraf bekijken. Wil je thuiskomen met fantastische vakantiefoto’s? Of heb je net een nieuwe camera gekocht en geen zin om de handleiding te lezen? Ook als je de puntjes op de i wilt zetten, zul je genoeg inspiratie halen uit deze fotografie basiscursus.

Fotografie Cursus inschrijven

NEEM DEEL AAN DE AVONDCURSUS FOTOGRAFIE

En haal meer uit je camera

Een avondcursus fotografie is niet alleen erg inspirerend. Gezelligheid en leren van elkaar is ook belangrijk. Verschillende mensen hebben vaak verschillende creatieve inzichten waar we van kunnen leren. Dat is een belangrijk onderdeel van de cursus fotografie. Door de theorie meteen in groepsverband in praktijk te brengen blijft de kennis beter hangen. Welke foto’s wil jij leren maken?

Fotografie Cursus

MAAK DE MOOISTE FOTO’S

Terwijl je je camera zélf instelt

Een fotografie basiscursus is al leerzaam op zich. Maar het gaat natuurlijk om alle mooie foto’s die je in de toekomst nog gaat maken. Met deze avondcursus fotografie leer je foto’s maken die een moment goed vastleggen en meteen de juiste instellingen te kiezen. Alleen zo leg je momenten vast waar je jaren later nog met veel plezier op terug zult kijken. Foto’s die steeds waardevoller worden naarmate de jaren verstrijken.

Fotografie Cursus
Fotografie Cursus inschrijven
Fotografie Cursus
Fotografie Cursus
Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

Gemeente Oud-Beijerland

“Ingeborg heeft een workshop fotografie voor kinderen verzorgd tijdens de zomerspelen van Oud-Beijerland. Ik ben, namens de gemeente Oud-Beijerland, erg tevreden over de inhoud van de workshop. Een korte duidelijke uitleg aangepast in de taal en sferen van kinderen. Daarna gelijk aan de slag met leuke afwisselende opdrachten. De workshop fotografie voor kids is echt […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Data & inschrijven voor de fotografie cursus

Voor de eerstvolgende cursus zijn de volgende data geselecteerd.

Data volgen zodra de corona maatregelen het weer toelaten 

De investering bedraagt: € 225,- per persoon (inclusief btw)

Inbegrepen bij de fotografie bassiscursus: USB stick, Koffie/thee met iets lekkers, notitieblok en pen

Vul hieronder jouw gegevens in en schrijf je in voor de workshop!