Privacy - Fotografie Ingeborg van Bruggen

Privacy Policy

 

Fotografie Ingeborg van Bruggen respecteert jouw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt (Telecommunicatiewet, artikel 11.7a). Graag informeren wij je hier zo transparant en duidelijk mogelijk over.

 

Persoonsgegevens en/of foto’s

Van wie verzamelen wij gegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn dus bijvoorbeeld persoonsgegevens van:

  • Klanten
  • Mensen die intresse tonen in onze producten of diensten
  • Mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad

 

Welke gegevens worden er verzameld en hoe worden deze beschermd?

Het kan hier gaan om:

  • Voor- en achternamen
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummers
  • E-mailadressen
  • Foto’s
  • En informatie over de eerder afgenomen producten of diensten, of de producten of diensten waar zij eerder interesse in hebben getoond.
  • E-mail correspondentie

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door en in het belang van Fotografie Ingeborg van Bruggen en worden zonder toestemming nooit aan derden overgedragen. Ook zien wij erop toe dat deze gegevens beveiligd zijn met een wachtwoord en nooit zonder toestemming door derden kunnen worden ingezien.

 

Foto’s

Wanneer je door Fotografie Ingeborg van Bruggen foto’s laat maken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hierin staat onder andere dat Fotografie Ingeborg van Bruggen de foto’s voor commerciële doeleinden mag gebruiken. Dit betekent dat de foto’s op de website kunnen worden gebruikt of geplaatst kunnen worden op één van de Social Media pagina’s van Fotografie Ingeborg van Bruggen.

Waar worden de gegevens opgeslagen?

Persoonsgegevens

Alle persoonsgegevens (m.u.v. foto’s ) worden opgeslagen in de online software van Exact. Dit is een Nederlands bedrij voor CRM diensten. Bekijk het privacy statement van Exact hier: https://www.exact.com/nl/privacy-statement/

 

Digitale foto’s

Foto’s worden geleverd via Pixieset.com, een clouddienst in de Verenigde Staten met presentatie pagina. Via deze pagina kun je alleen jouw foto’s zien en downloaden. Deze pagina is altijd beveiligd met een wachtwoord en wordt door Fotografie Ingeborg van Bruggen alleen aan jou verstrekt. Je bent vrij om deze pagina en het bijbehorende wachtwoord voor privedoeleinden door te sturen naar derden. Echter is het jouw verantwoordelijkheid waar de foto’s, ter gevolgen hiervan, terecht komen. Bekijk het privacy statement van Pixieset hier: https://pixieset.com/privacy.

 

Digitale foto archief

Zowel de schijf waarop de foto’s worden bewerkt als het archief zijn in eigen beheer van Fotografie Ingeborg van Bruggen. De foto’s worden opgeslagen op een schijf op de computer, een NAS op locatie en een NAS op afstand. Allen beveiligd met een wachtwoord.

 

Fotoafdrukken op papier

Indien je hebt aangegeven afgedrukte foto’s via Fotografie Ingeborg van Bruggen te willen bestellen, dan worden deze geupload naar de server van Oypo. Via deze website kun je vervolgens zelf, in professionele kwaliteit online bestellen. Om dit mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat de foto’s naar de server van oypo worden geupload. De foto’s worden verpakt, rechtstreeks per post naar jouw adres verzonden. Bekijk hier het privacy statement van oypo: https://www.oypo.nl/fotos-bestellen/privacy

 

Fotoafdrukken aan de wand

Indien je aangeeft graag een foto aan de wand te willen bestellen, dan wordt deze in professionele kwaliteit afgedrukt door een nederlandse drukker. Alleen de af te drukken foto zal worden doorgestuurd. Dit is nodig om de foto af te kunnen laten drukken. De afdruk wordt ingepakt rechtstreeks per post naar jouw adres verzonden.

 

Trouwalbums

Wanneer je een trouwalbum afneemt, wordt deze gedrukt door Konpoli. Een drukker in Griekenland met een vertegenwoordiger in Nederland. Hiervoor worden de digitaal gemaakte pagina’s geupload naar hun server, voorzien van een wachtwoord. Dit is noodzakelijk om het album te kunnen laten drukken. Het album wordt ingepakt, rechtstreeks vanuit Griekenland, per post aan Fotografie Ingeborg van Bruggen verzonden, daarna sturen wij het per post aan jou door, of indien je dit wenst, kun je het album zelf af komen halen. Bekijk het privacy statement van Konpoli hier: http://konpoli.nl/disclaimer/

 

Fotoshoot boekjes

Wanneer je een fotoshoot boekt, ontvang je hierbij een fotoboekje. Dit boekje wordt digitaal door ons ontwikkeld. De opgemaakte pagina’s worden naar de server van een drukker in Duitsland verzonden. Vervolgens worden de boekjes ingepakt, per post naar ons verzonden en daarna door ons aan jou gestuurd.

 

Waarom worden foto’s en persoonsgegevens verzameld?

  • Om een relatie met je aan te kunnen gaan en deze te kunnen onderhouden
  • Om je producten op het juiste adres te leveren
  • Om je producten af te laten drukken
  • Om fraude of oplichting te voorkomen
  • Voor promotie- en marketing doeleinden
  • Om overeenkomsten aan te gaan
  • Voor archiefdoeleinden

 

Cookies

Bezoekgegevens

 Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvragen en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt. Deze gegevens worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Fotografie Ingeborg van Bruggen gebruikt deze analyses om de werking van de website te kunnen verbeteren en zet dit in voor promotie- en marketing doeleinden. We proberen deze gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren en verstrekken deze gegevens niet aan derden.

 

Google Analytics

 Op de website maken we gebruik van Google Analytics, om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De verkregen informatie wordt met inbegrip van het IP-adres van uw computer overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om Fotografie Ingeborg van Bruggen rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Fotografie Ingeborg van Bruggen heeft hier geen invloed op.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering sturen naar info@ingeborgvanbruggen.nl. Fotografie Ingeborg van Bruggen zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.