awards

Fotografie awards

Er zijn talloze hoogstaande wedstrijden waaraan je deel kunt nemen als fotograaf. Van internationale tot nationale en in verschillende fotografie stijlen en specialisme. Aangezien ik journalistiek fotograaf ben, is dit ook de wedstrijd-richting waarin ik af en toe graag deelneem. En ook nog win! ? Hieronder vind je een overzicht van de recente fotografie awards.

Award Masters Of Wedding Photography

Masters Award fotograaf Masters award fotograaf

De Masters is een wedstrijd voor trouwfotografe in de Benelux. Ook hierin mogen allerlei fotografie stijlen deelnemen. Deze foto’s wonnen een Masters award.

WPJA Bruidsfotografie Award

WPJA award Bruidsfotograaf Ingeborg van Bruggen WPJA award WPJA award WPJA award WPJA award WPJA award WPJA award

De Family Photojournalist Association is een wedstrijd voor familiefoto’s. Eis is dat ze op journalistieke wijze. Dus ongeposeerd en ongeregistreerd zijn gemaakt. De winnaars worden gekozen door stemmen van de Jury. Je kunt een paarse, blauwe en gele award winnen. Op een groene eer-award.

Wedisson Fotografie Award

Award winnend fotograaf

Wedisson is een internationale wedstrijd die zich richt op bruidsfotografie in het algemeen. Dus niet specifiek journalistieke trouwfotografie. Maart 2018 won ik hiermee de onderstaande award

FPJA Fotografie Award

FPJA fotografie award FPJA fotografie award FPJA fotografie award FPJA fotografie award FPJA fotografie award FPJA fotografie award FPJA fotografie award Fotografie Award Day in the life shoot award Day in the life shoot award Fotografie Award FPJA Fotografie award FPJA Fotografie award FPJA

De Family Photojournalist Association is een wedstrijd voor familie documentaire fotografie. Eis is dat de foto’s op journalistieke wijze, dus ongeposeerd en ongeregistreerd, zijn gemaakt. De winnaars worden gekozen door stemmen van de Jury. Je kunt een paarse, blauwe en gele award winnen. Waarbij je bij goud van alle 4/4 juryleden een stem hebt gekregen, bij blauw 3/4 juryleden een stem op de foto gegeven hebben en bij paars 2/4.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen