Trouwen op Landgoed Wolfslaar

Droom jij van een bruiloft op een betoverend landgoed? Als je gaat trouwen op Landgoed Wolfslaar doe je dat middenin de natuur en een hoop luxe. Deze trouwlocatie ligt namelijk middenin het bos en is van alle gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van verschillende ruimtes. Je kunt dus de huwelijksvoltrekking in de ene kamer plannen en het diner weer in een andere kamer. Daarnaast is er een grote tuin, zodat je bij mooi weer lekker buiten kunt genieten. Het personeel van Landgoed Wolfslaar staat de hele dag voor je klaar om jou en je gasten culinair te verwennen. Ze kunnen alles voor je verzorgen, van borrel tot lunch en diner. Uiteraard aan de hand van je wensen. Zo kun je zelf heerlijk van je bruiloft genieten. Hoe ga jij trouwen op Landgoed Wolfslaar? Doe gerust inspiratie op in mijn portfolio.

  • Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar Breda

    Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar Breda

    Bekijk

Op een bijzondere manier trouwen op Landgoed Wolfslaar

Een bruiloft op Landgoed Wolfslaar is met recht een sprookjeshuwelijk te noemen. Het imposante landhuis straalt een hoop grandeur en luxe uit die bijvoorbeeld perfect past bij een klassieke bruiloft. Vanwege de bosrijke omgeving en mooie tuin, is een wat informelere bruiloft er echter ook prima te vieren. Juist omdat er verschillende zalen en volledige verzorging is, kun je de hele dag genieten op één plek. Omdat Landgoed Wolfslaar een officiële trouwlocatie is, kun je er zelfs de huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld in de Grote Salonzaal of lekker buiten in het bos of de tuin, met een prachtig uitzicht op de vijver.

‘s Avonds, al de schemering valt, kan het feest losbarsten. Romantische vuurpotten verlichten de tuin en het is tijd om de champagne te sabreren. Als dat geen spectaculaire trouwfoto’s oplevert…

Overweeg jij om te gaan trouwen op Landgoed Wolfslaar en wil je alvast een sfeerimpressie zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn portfolio.

Meer informatie
trouwen op landgoed wolfslaar
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen (bij Landgoed Wolfslaar) en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen