cadeau-voor-oppas-oma

Cadeau voor een oppasoma

Uniek cadeau voor een oppasoma

Het valt niet mee om je drukke baan met opvoeden te combineren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt altijd een beroep doen op je geweldige oppasoma. Natuurlijk gaan je kinderen graag naar oma, maar zelf kun je ook af en toe ook even op adem komen. Als je eens iets terug wilt doen, is het misschien leuk om een fotoshoot cadeau te geven aan je oppasoma. Geen geposeerde foto’s met de kleinkinderen, maar een fotoshoot die de band tussen oma en kleinkind laat zien. Zoals momenten van samen koekjes bakken, boekje lezen, boodschappen doen etc.  Een leuk cadeau waar je later met veel plezier op terug kunt kijken.

Cadeau voor een oppasoma

Mogelijkheden cadeau voor oppasoma

Onderaan deze pagina vind je verschillende mogelijkheden voor een fotoshoot cadeau voor je oppasoma. Je kunt de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wellicht wil je wat mooie foto’s laten maken oma (en opa) en kleinkind. Dan is een klein pakket prima geschikt. Maar misschien wil je laten zien hoe het oppassen eraan toe gaat, dan raad ik je een uitgebreider pakket aan. Hoe langer de shoot, hoe meer momentjes er worden vastgelegd. Na de fotoshoot ontvangt je oppasoma een link naar haar persoonlijke fotopagina.

 

Tip: Ook leuk om als cadeaubon te geven! 

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot cadeau voor een oppasoma verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jouw oppasoma?

Kinderen vinden het geweldig om naar oma te gaan. En oma geniet er zelf ook van. Het lijkt me goed om voorafgaand aan de shoot even te bellen. Welke band hebben oma en haar kleinkind? Wat doen ze altijd samen en wanneer hebben ze de grootste lol? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je oppasoma

Beleef een normale oppasdag en ik vang de momenten

Oppasoma’s zijn vaak allang niet zo streng meer. Je kind wordt enorm verwend en samen halen ze plezier uit kleine dingen. Samen boodschappen doen voor het avondeten. Natuurlijk mag haar kleinkind kiezen wat er op het menu staat, als het maar gezond is. Daarna samen koken. Nu maar hopen dat opa het ook lekker vindt. Al deze momentjes leggen we vast als je een fotoshoot cadeau doet aan je oppasoma.

Cadeau voor een oppasoma

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot cadeau voor je oppasoma is stiekem ook een cadeau voor jezelf. Als je kinderen ouder worden en niet meer zo vaak naar oma gaan, zijn de foto’s een waardevolle herinnering voor later. Ze nemen je jaren later weer terug in de tijd. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Cadeau voor een oppasoma
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: