Fotoshoot-in-de-Efteling

Fotoshoot in de Efteling

LEUKE FOTOSHOOT IN DE EFTELING

Wie wil er nu niet naar de Efteling? Het oudste pretpark is een plezier voor jong en oud. Met vrienden, gezin of de hele familie is er een hoop plezier te beleven, vooral als er iets te vieren is. En die momenten wil je toch vastleggen met een fotoshoot? Niet die standaard geposeerde foto’s met Holle Bolle Gijs in het Sprookjesbos, maar de momenten zoals je ze echt beleeft en die familierelaties weergeven. Foto’s die laten zien hoe je kinderen het Sprookjesbos volop beleven en hoe mama met knikkende knieën uit de attracties komt.

Fotoshoot in de Efteling

WERKWIJZE FOTOSHOOT IN DE EFTELING

Op deze pagina kun je diverse pakketten vinden waaruit je kunt kiezen. Zo zit er altijd een fotoshoot bij die perfect voor je is. Wil je dat ik alleen de ochtend mee ga naar de Efteling? Kies dan het kleine pakket. Als je wilt dat ik de hele dag foto’s van jullie maak? Dan is één van de grotere pakketten beter geschikt. Wanneer je voor een speciale gelegenheid in de Efteling verblijft, mag ik vaak twee uur kosteloos mee het park in. Wanneer de foto’s gemaakt zijn krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT IN DE EFTELING VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Met wie ga je naar de Efteling?

In de Efteling is al genoeg lol te beleven. Hoe leuk is het als je er achteraf ook nog eens foto’s van krijgt? Het is een goed idee om voorafgaand aan de shoot even te bellen om te bespreken wie er met je meegaan en wat je wensen zijn. Zal ik ook foto’s maken van opa die kletsnat wordt in de wildwaterbaan? Die informatie is nuttig, zodat ik de mooiste momenten kan vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE IN DE EFTELING

Beleef een leuke dag en ik vang de momenten

Een dag in de Efteling is er één vol sprookjes en magie. Maar ook vol avontuur en gezelligheid. Elkaar uitdagen wie er in de Python durft, gespannen gezichten in de rij voor de attracties en vol enthousiasme er weer uit. En dagje pretpark zit vol met leuke emoties. Alle mooie momenten en emoties leggen we vast in deze fotoshoot in de Efteling.

Fotoshoot in de Efteling

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De Efteling is al een plezier op zich, maar het is bijna net zo leuk om achteraf de foto’s te ontvangen. Naarmate jullie ouder worden, worden de foto’s alleen maar waardevoller. Achteraf leuk om herinneringen op te halen over mama die nergens in durfde en opa’s natte pak. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot in de Efteling
Ontvang de Foto's

“Ingeborg heeft in de Efteling foto’s gemaakt van ons familie weekend. Gekukkig kregen we alle medewerking vanuit de efteling (dit schijnt nog weleens wisselend te zijn), mochten zelfs iets eerder het park op. Ingeborg heeft geweldige foto’s gemaakt. Ze maakte contact met alle kinderen, waardoor de sfeer ongedwongen en relaxed was. Het resultaat is echt super!!!”

Fam. Onnink

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: