Fotoshoot van een verjaardag

Fotoshoot van een verjaardag

LEUKE FOTOSHOOT VAN EEN VERJAARDAG

Gefeliciteerd! Wie is de jarige? Ben je het zelf, is het iemand uit je gezin of één van je beste vrienden? Leg de verjaardag voor eeuwig vast met een leuke verjaardag fotoshoot. Niet van die geposeerde foto’s met de jarige in het midden, want die heeft iedereen al. Liever het blije gezicht van de jarige als hij of zij een verjaardagscadeau uitpakt. Lukt het om de kaarsjes in één keer uit te blazen en de taart aan te snijden zonder te knoeien? Dat leggen we allemaal vast tijdens de fotoshoot van de verjaardag.

Fotoshoot van een verjaardag

WERKWIJZE VERJAARDAGSSHOOT

Op deze pagina staan verschillende pakketten, zodat er altijd wel eentje tussen zit die perfect bij het feest past. Komt er alleen visite in de middag? Dan kies je voor één van de kleinere pakketten. Gaan ‘s avonds de voetjes van de vloer of gaan jullie de hele dag iets leuks doen? Dan is het grote pakket ideaal. Na afloop van de fotoshoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VAN EEN VERJAARDAG VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wie is de jarige?

Een verjaardag kun je groots vieren of heel klein houden. En elke verjaardag is anders. Hoe vier jij de verjaardag en hoe oud is de jarige geworden? Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Dan kunnen we samen bepalen wat er van de verjaardag in beeld gebracht moet worden. Die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de mooiste momenten vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN DE VERJAARDAG

Vier een leuke verjaardag en ik vang de momenten

Op een verjaardag komen alle vrienden en familie bijeen. Dat betekent één grote gezellige boel. Vier je het thuis? Ga je lekker uit eten en daarna bowlen? Perfect in beeld gebracht hoe je beste vriend niet tegen zijn verlies kan. Al zulke waardevolle momenten leg ik vast tijdens een fotoshoot van een verjaardag.

Fotoshoot van een verjaardag

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een verjaardag vieren is al erg leuk. Nog leuker is om achteraf de foto’s ervan te zien te krijgen. Als je steeds weer een jaartje ouder wordt, worden de foto’s steeds waardevoller. Een blijvende herinnering aan je jongere jaren. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een verjaardag
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: