Liefdes fotoshoot

LIEFDES FOTOSHOOT

LEUKE LIEFDES FOTOSHOOT

Jullie houden van elkaar en dat moet iedereen weten. Een liefdes fotoshoot draait enkel en alleen om jullie liefde. Zijn jullie net samen of al jaren bij elkaar? Ik leg de romantische momenten vast waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Iedereen mag zien dat jullie dol op elkaar zijn. Hoe kun je dat nu beter doen dan met een romantische foto in de huiskamer of op Facebook? Maar die zoetsappige geposeerde foto’s heeft iedereen al. Met een liefdes fotoshoot laten jullie zien hoe innig jullie liefde echt is. Laat zien hoe zij kan schuilen onder zijn paraplu op een gure herfstavond of hoe zij hem laat winnen met bowlen. Dat levert grappige en dierbare plaatjes op waar jullie jaren laten met veel plezier op terug kunnen kijken.

Liefdes fotoshoot

WERKWIJZE LIEFDES FOTOSHOOT

Verras jij je liefde op valentijnsdag met chocola, een bosje bloemen een romantisch diner en… een liefdes fotoshoot? Op deze pagina kun je diverse pakketten vinden. Er zit er dus altijd wel eentje tussen die perfect bij jullie past. Wil je de hele dag foto’s van jullie samen laten maken? Kies dan voor het grote pakket. Wil je liever een fotoshoot die een dagdeel duurt? Dan kun je beter kiezen voor een kleiner pakketje. Bel of mail gerust om een afspraak te maken, dan gaan we in overleg op zoek naar een datum en locatie. Romantisch samen naar de zonsondergang kijken met een goed glas wijn? Of een romantische fotoshoot op de plaats waar de vonk voor het eerst oversloeg? Na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie eigen fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van liefdes fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN LIEFDES FOTOSHOOT VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jullie liefde speciaal?

Een liefdes fotoshoot is bijna net zo leuk als de foto’s zelf ontvangen. Voordat we de shoot gaan doen, is het goed om even te bellen om jullie wensen te bespreken. Hoe typeert jullie liefde zich? Wat betekent romantiek voor jullie? En wat willen jullie graag terug zien in de foto’s? Die informatie kan ik goed gebruiken om de liefdevolle momenten te vangen tijdens de shoot zelf.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE LIEFDE

Een romantische dag en ik vang de momenten

Liefde zit vaak in kleine dingen. Samen de hond uitlaten als het regent of samen lekker warm binnen blijven om iets lekkers te koken. In een goede relatie heb je altijd iemand die je kunt vertrouwen en waarop je kunt steunen. Alle mooie momenten van jullie liefde leggen we vast in een liefdes fotoshoot.

Liefdes fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Jullie zullen een hoop plezier beleven aan de liefdes fotoshoot, maar het is natuurlijk nog leuker om het resultaat te krijgen. En als de jaren verstrijken en jullie samen ouder worden, worden de foto’s alleen maar waardevoller. Een leuke dag om op terug te kijken. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Liefdes fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE LIEFDES FOTOSHOOTS: