Huwelijksaanzoek tijdens fotoshoot

Een aantal weken geleden ontving een mailtje van Derrel. Hij schreef mij dat hij graag zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen tijdens een fotoshoot. Op secuur getimde tijdstippen belden we elkaar om de details door te spreken. Hoe we het in het vat zouden gieten en op welk moment hij op z’n knieën zou gaan.

Loveshoot als verrassing

Derrel besloot zijn vriendin als verrassing mee te nemen naar het NH hotel in Rotterdam. Waar de volgende verrassing voor haar klaar zou staan: een loveshoot. Hij lichtte het personeel van het hotel in. Die vervolgens hun uiterste best deden om de kamer zo romantisch mogelijk te maken. Met rozenblaadjes en champagne.
Op de afgesproken tijd kwam ik enthousiast aan in het hotel. Maar toen ik het personeel vertelde waarvoor ik kwam, en zij meteen wiste over wie het ging, vertelde ze me dat Derrel net de deur uit was gelopen. Twee minuten later werd ik door hem gebeld: Door alle zenuwen was hij haar jurk vergeten, voor de fotoshoot. En dus was hij het hotel uit gesprint om die thuis te halen. Ik wachtte in de lobby. En al snel werd me duidelijk hoe erg het personeel betrokken was bij deze verassing. Ze boden me aan om na het aanzoek foto’s te maken op het dak van het hotel. En ik beloofde hen om ze achteraf even mee te laten spieken op m’n camera om ze te laten zien hoe het aanzoek gegaan was.

Huwelijksaanzoek

Na een kwartier kwam Derrel weer terug en even later melde ik me bij de hotelkamer. Waar zijn vriendin net de verrassing te horen had gekregen: de loveshoot. Nog een beetje overvallen door deze verrassing begonnen we de fotoshoot. Heel veel moeite hoefde ik voor de poses niet te doen, want de liefde spatte er vanaf! Na een kwartiertje seinde Derrel wat, en ging hij op z’n knieën. Compleet overdonderd zei ze natuurlijk ‘ja’! Ze had wel aangevoeld dat er iets stond te gebeuren. Maar ze was er vol van overtuigd geweest dat dat de fotoshoot was. Zoals afgesproken met het personeel, nam ik het koppel met de fles champagne mee naar het dakterras van het NH hotel. Uitkijkend over Rotterdam toostte ze met elkaar. Op een fantastische bruiloft!

Wil je ook een loveshoot laten maken? Bekijk de loveshoot pagina. Of neem direct contact op.

Huwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshoot

Huwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshootHuwelijksaanzoek tijdens fotoshoot -9301Huwelijksaanzoek tijdens fotoshoot

Wil je ook een loveshoot laten maken? Bekijk de loveshoot pagina. Of neem direct contact op.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen