Moeder-dochter-fotoshoot

Moeder en dochter fotoshoot

FOTOSHOOT VOOR MOEDER EN DOCHTER

De relatie met een moeder is de eerste relatie die een dochter heeft. Dat is misschien de reden dat jullie band zo hecht is. Bij je moeder kun je altijd terecht met al je problemen. Maar ook voor de gezelligheid of om een dagje samen te shoppen. Hoe leuk is het om die band in beeld te brengen met een moeder en dochter fotoshoot? Geen geposeerde foto’s die zogenaamd uitstralen hoe gezellig jullie het hebben, maar hoe jullie samen koffie drinken op een terrasje om bij te kletsen of maak er een beautydagje van. Dat levert spontane foto’s op die een leuke herinnering zijn voor later.

moeder-dochter-fotoshoot

WERKWIJZE FOTOSHOOT

Op deze pagina kun je diverse pakketten vinden. Zo zit er altijd wel een pakket bij die perfect bij je past. Wil je in beeld brengen hoe je elke week samen gaat sporten of ga je een middagje high tea’en? Daar past één van de kleinere pakketten perfect bij. Ga je de hele dag shoppen, lunchen en is het ‘s avonds girls night? Dan is het grote pakket wellicht beter geschikt. Bel gerust om een afspraak te maken, dan zoeken we een datum en locatie die perfect bij jullie past. Als de foto’s gemaakt zijn krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR MOEDER EN DOCHTER VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jullie band uniek?

Een moeder en dochter fotoshoot doen is net zo leuk als het ontvangen van de foto’s zelf. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wat doe je graag samen met je moeder, hoe gaan jullie met elkaar om en wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen op de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE BAND

Beleef een gezellige dag en ik vang de momenten

Als moeder en dochter hebben jullie ontzettend veel meegemaakt. Het is misschien daarom dat jullie elkaar zo goed begrijpen. Dezelfde smaak qua kleding tijdens het shoppen. En er is toch niemand die je problemen zo goed begrijpt als je moeder? Alle mooie momenten leggen we vast tijdens de moeder en dochter fotoshoot.

Moeder en dochter fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor moeder en dochter is al leuk genoeg om te doen. Maar het is natuurlijk nog leuker als je de foto’s als eindresultaat te zien krijgt. Als jullie ouder worden en nog meer leuke momenten samen beleven, is het leuk om ze terug te zien. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Moeder en dochter fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: