Fotoshoot van oppasdag opa en oma

Fotoshoot als cadeau voor opa en oma

Wanneer je ouders regelmatig op je kinderen passen, wil je ze misschien eens in de zoveel tijd bedanken. Zo werd ik benaderd door de ouders van deze twee kindjes: of ik een (deel van) een oppasdag wilde fotograferen. En dus reed ik naar Amsterdam, naar het park waar opa en oma regelmatig op hun oppasdag met de kleinkinderen te vinden waren. Ik liep twee uurtjes mee, terwijl ze met z’n viertjes picknickten en in de speeltuin speelden.

Het dierbaarste wat je ze terug kunt geven

Natuurlijk kun je opa en oma ook een bloemetje, etentje of weekendje weg geven als bedankje. Maar in al die tijd die zij met je kinderen doorbrengen hebben ze een dierbare band opgebouwd. Hoe mooi is het om die relatie vast te laten leggen? Bewust maak ik geen (of weinig) geposeerde portretjes, maar ben tijdens een fotoshoot op zoek naar de momenten die de relatie tussen opa/oma en kleinkind laten zien. Zodat met de foto’s ook over 10 of 20 jaar de mooiste herinneringen aan de oppasdagen weer boven komen.

Tip: Leuk om te geven: Een cadeaubon.

Fotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-oma Fotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-oma Fotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-omaFotoshoot-oppasdag-opa-en-oma

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ook opa en oma verrassen met een fotoshoot?

Wil je ook foto’s laten maken van de band tussen opa en oma en kleinkinderen? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Familieshoot Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte day in the life shoots: