Lifestyle foto's met het hele gezin in eigen omgeving

Babyshoot aan huis

Een fotoshoot met het hele gezin, net na de geboorte

Een aantal weken geleden, net na de geboorte van kleine Jayden, ging ik langs bij dit leuke gezin. Ze wilden graag deze mooie tijd met het gezin vast laten leggen. Geen gemaakte newborn foto’s, zoals ze die bij hun eerste kindje hadden laten maken, maar baby- en gezinsfoto’s die een herinnering vormen voor later.  En zo maakte ik de foto’s tijdens het spelen met-  en genieten van- elkaar.

Lifestyle babyfoto’s thuis

Je eigen omgeving, met eigen spullen, waarvan je later zegt: ”o ja, weet je nog dat we die hadden” is een niet-te-ontbreken omgeving als je een babyshoot als herinnering wilt laten maken. Het laat zien waar je vroeger mee speelde, hoe je kamer eruit zag, hoe trots papa en mama op je waren en hoe het eraan toe ging thuis. Vele malen waardevoller dan gestylde portretfoto’s, als je het mij vraagt. En dus vond een groot gedeelte van de shoot thuis plaatst.

WIL JE OOK EEN BABYSHOOT MET JE GEZIN?  BEKIJK DE BABYSHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Babyshoot aan huis Babyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huis Babyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huis Babyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huisBabyshoot aan huis

WIL JE OOK EEN BABYSHOOT VAN JE GEZIN?

 BEKIJK DE BABYSHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Ingeborg van Bruggen