Fotoshoot in de Winter

Fotoshoot in eigen huis

Wie denkt aan een fotoshoot in de winter, denkt wellicht al snel aan kou, regen, wind. Niet de meest uitnodigende omstandigheden om er met je gezin of familie op uit te gaan voor een fotoshoot. Maar heb je wel eens gedacht aan een fotoshoot in je eigen huis? Wanneer je mijn day in the life stijl kunt waarderen, is je eigen huis de meest geschikte locatie voor een mooie fotoshoot van je familie. Terwijl je samen met de kinderen de kleine dagelijkse dingen doet, worden er foto’s gemaakt. Juist door niets in scene te zetten ontstaat er een écht beeld van het leven nu. En dat is zo waardevol voor later.  De winter is daar een perfect moment voor: Knus en gezellig.

A day in the life stijl

De waarde van deze vorm van fotografie wordt door dit jonge gezin zeker beaamd. Want voor het derde jaar op rij, ging ik bij ze langs voor een fotoshoot. Baby Lieke was slechts een paar weken oud. Een mooi moment om dit moment uit het leven te vereeuwigen met een fotoshoot. Trotse grote broer Luuk liet mij zijn kleine zusje zien, hielp haar te wassen, en gaf haar kusjes als ze huilde.  Hoe mooi is het om juist van die kleine momentjes, prachtige foto’s te hebben?

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW GEZIN? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Fotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winterFotoshoot in de winter

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW GEZIN? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.