Fotoshoot van gezin

Day in the life shoot als cadeau

Je staat er niet ieder moment van de dag bij stil dat de chaos, de ruzietjes, het lunchen met elkaar, de knuffels, het spelen en al het andere van het dagelijks leven zó waardevol zijn. Voor je het weet groeien de kinderen op en gaan ze het huis uit, zijn de momenten uit het nu aan je voorbij gevlogen. Hoe mooi is het om de tijd stil te zetten met een day in the life shoot. Je gezin te zien in een documentaire? Dit gezin kreeg van een familielid een day in the life shoot cadeau. En om die reden ging ik een middag bij ze op bezoek.

Fotoshoot van gezin thuis

Als je met foto’s een verhaal wilt vertellen, kun je dat natuurlijk het beste doen op de plek waar het verhaal het beste te vertellen valt: Thuis. In eigen omgeving, met eigen spullen, eigen gewoonten. Terwijl je simpelweg alles doet wat je doorgaans op een zaterdag doet, zonder fotograaf. Ik fotografeerde ze tijdens de lunch, een spelletje spelen, trainen op de fitness apparaten en het rommelen in de tuin.

Fotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van GezinFotoshoot van Gezin

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JE GEZIN OF FAMILIE?  BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken over a day in the life shoot?

Wil je ook day in the life shoot laten maken maken van jouw gezin? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

A day in the life shoot contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Bekijk ook andere day in the life shoots: