Ongedwongen baby fotoshoot

LIFESYLE BABYSHOOT

Een lifestyle babyshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet van jullie jonge gezinnetje. En ik vang de momenten. Zo kun je bijvoorbeeld de kraamtijd in beeld laten brengen, met alle details die deze tijd bijzonder maken. Of als je kleintje iets ouder is, en samen met jullie de wereld ontdekt. Een lifestyle babyshoot kan gewoon thuis of tijdens het uitwaaien op een buitenlocatie. Deze wijze van babyfotografie zorgt ervoor dat je een tastbare herinnering overhoudt voor later.

Werkwijze babyshoot

Op deze pagina vind je diverse babyshoot pakketten. Zo kun je de lifestyle babyshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de babyshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Daarnaast ontvang je een leuk klein fotoboekje. Om zo je foto’s te bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Lifestyle Babyshoot

BABYSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van lifestyle babyshoots:

Dit kun je van een lifestyle babyshoot verwachten:

BOEK EEN LIFESTYLE BABYSHOOT

Gewoon thuis. Of (indien de baby wat ouder is) op een locatie en moment naar wens.

Bij het boeken van een lifestyle babyshoot wordt er gezocht naar een locatie die bij je past. Gewoon lekker thuis bijvoorbeeld. Of op een buiten locatie waar je met het gezinnetje lekker kunt genieten. Er wordt rekening gehouden je wensen, de slaap- en voedingstijden van de kleine. En natuurlijk het licht.

Fotoshoot boeken

EEN LIFESTYLE BABYSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van dit mooie geluk

Tijdens de lifestyle babyshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De babyshoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook relaxt en leuk om te doen.

baby-fotoshoot-plezier

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze, wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen babyshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de babyfoto’s een tastbare herinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotoshoot foto's ontvangen
Fotoshoot boeken
baby-fotoshoot-plezier
Fotoshoot foto's ontvangen
Review

Wat zeggen anderen

Babyshoot Review

Joyce

”We hebben onlangs voor de tweede keer babyfoto’s laten maken, na de geboorte van ons tweede kindje. De foto’s waren er al snel en wat zijn ze mooi geworden! We zijn er echt heel blij mee! En ook de foto’s met ons oudste zoontje zijn super grappig en leuk geworden.”


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

PRIJZEN LIFESTYLE BABYSHOOT:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE BABYSHOOTS: