Laat een dag in jouw leven fotograferen

A DAY IN THE LIFE SHOOT

De alledaagse momenten zijn misschien wel de dierbaarste van jullie gezinsleven. Vol emotie, liefde en kwetsbaarheid. De gewone dingen blijken later het meest speciaal te zijn. Terwijl jullie de normale dingen doen, jaag ik op de aller mooiste momenten tijdens de day in the life shoot. Papa die een boekje voorleest, je dochter die in een stapel schone, warme was vers uit de droger springt, of je zoontje die een stukje eten pikt terwijl mama aan het koken is. Een tastbare en bijzondere herinnering voor later.

Werkwijze a day in the life shoot

Op deze pagina vind je verschillende a day in the life shoot pakketten. Zo kun je de a day in the life shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langere dag vastgelegd wordt, hoe meer voor-jullie-typerende momentjes worden vastgelegd. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke situaties typerend zijn voor jullie gezin. Na de day in the life shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Day in the life fotoshoot

A DAY IN THE LIFE SHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van a day in the life shoots:

Wat kun je verwachten van een day in the life shoot?

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat typeert jouw gezin?

Een day in the life shoot is maatwerk. Daarom maak ik voor aanvang van de shoot graag kennis met jullie (kan ook via beeldbellen). Hierin worden de karakters van de verschillende personen in het gezin besproken, jullie gebruiken en wensen. Wat typeert jouw gezin? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie van ik op de shoot-dag de mooiste momenten.

a day in the life fotoshoot

EEN FOTODOCUMENTAIRE VAN HET GEZIN

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

De mooiste herinneringen voor later zitten in de kleinste dingen. Een boekje lezen, boodschappen doen, een knuffel, maar ook het vallen en opstaan (soms letterlijk) en de tranen die daarbij komen kijken. Al deze momentjes in een doodgewone dag worden in de reportage vastgelegd in een mooie day in the life shoot.

Fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel de day in the life shoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

day-in-a-life-fotoshoot
a day in the life fotoshoot
Fotoshoot
day-in-a-life-fotoshoot
Review

Wat anderen zeggen

Review a day in the life shoot

Laura

”Ingeborg kwam bij ons thuis om een Day in the Life Shoot te doen. We zijn zó blij met het eindresultaat. Prachtige foto’s van ons dagelijks leven. Ingeborg ging heel fijn te werk waardoor wij met de kinderen lekker ons gang konden gaan en zij dit vastlegde. We zullen haar in de toekomst nog een […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Tarieven a day in the life shoots

Hieronder een overzicht van de tarieven voor A day in the life shoots. Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

BASIS

Een fragment uit het leven 

€ 355,-

1 uur fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

STANDAARD

Een moment uit het leven

€ 499,-

2,5 uur fotografie

+/- 125 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID 

Een halve dag uit het leven

€ 950,-

halve dag fotografie

+/- 150 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE

Een dag uit het leven

€ 1520,-

Hele dag fotografie

+/- 225 digitale foto

15x15 fotoboekje

Sfeerproeven?

A DAY IN THE LIFE SHOOTS PORTFOLIO