Fotoshoot met opa en oma

De band tussen grootouders en kleinkind

Ze drogen tranen, maken snotneuzen en poepbroeken schoon, ze verwennen en geven aandacht: juist, opa en oma. Je staat er wellicht in de hectiek van alle dag niet bij stil, maar het is een enorm voorrecht als je kind zo’n goede band met je ouders heeft. Jouw kind, opa’s en oma’s grote trots. Mooi om die band vast te laten leggen met een fotoshoot. Wanneer je mijn a day in the life stijl kunt waarderen is het leuk om een fotoshoot gewoon bij opa en oma thuis te doen. Die omgeving wordt dan onderdeel van het foto-verhaal en zal met het verstrijken van te tijd alsmaar meer herinneringen oproepen. ”Weet je nog, dat hobbelpaard waar we altijd mee speelden?”, ”Weet je nog, dat oma altijd taart voor ons had?!”, ”Weet je nog, dat we op dat kleed speelden met het spelletje dat opa voor ons gekocht had?”.

A day in the life fotografie

Met die gedachten ging ik ook op bezoek bij deze opa en oma van maar liefst 5 kleinkinderen! Het was een cadeau voor oma. Bij een day in the life shoot hoeven de kinderen niet lachend in de camera te kijken. Sterker nog: juist niet! Wanneer ze bijvoorbeeld eigenwijs zijn – zoals altijd- levert dat typerende foto’s op. En wanneer ze huilen  -en getroost worden- laat dat veel van de band met het kind zien. Juist door niet te regisseren doen zich de mooiste momenten voor voor de lens. En vormt het een bijzondere serie foto’s van de band tussen opa en oma en kleinkind.

Tip: Ook heel leuk om cadeau te geven voor het oppassen!

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW KIND(EREN) EN HUN OPA EN OMA? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.Fotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en omaFotoshoot met opa en oma

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW KIND(EREN) EN HUN OPA EN OMA? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.