Trouwboek en trouwalbum

Trouwboek en trouwalbum

Trouwboek

Bij de meeste pakketten is standaard een 25×25 trouwboek inbegrepen. Het trouwboek bestaat standaard uit 40 dikke doorlopende pagina’s van fotokwaliteit, waardoor er geen naad zichtbaar is in het midden. Standaard wordt hij geleverd met een eenvoudige lay-out (1 foto per pagina) maar is te upgraden naar een luxe pagina lay-out, waarbij er meerdere foto’s per pagina worden geplaatst. Ook is een upgrade naar een groter formaat mogelijk. De cover wordt ontworpen naar eigen wensen, met of zonder foto, en kan worden geleverd met een bijpassende box. Een trouwboek is kortom een mooi, strak pronkstuk!

Trouwalbum

Het trouwboek is te upgraden naar een trouwalbum .Een trouwalbum is van hoogwaardige, professionele kwaliteit. Hij bestaat uit dikke doorlopende pagina’s, waardoor er geen naad zichtbaar is in het midden. Met een trouwalbum heb je een legio aan mogelijkheden als het gaat om cover (van stof, tot leer, tot plexiglas), albumgrootte en coating (glanzend, mat etc) van de pagina’s. Een trouwalbum wordt dus altijd naar eigen smaak en wensen ontworpen. Ook kan hij met bijpassende box geleverd worden. Zo wordt een trouwalbum niet alleen een geweldig aandenken aan jullie trouwdag, maar ook nog een blikvanger!

Trouwboek en trouwalbum impressie

Een korte impressie uit een verzameling van trouwboeken en -albums.

Mogelijkheden Trouwboek en Trouwalbum

Tabel met verschillen tussen Trouwalbum en Trouwboek

Een 25×25 trouwboek is inbegrepen bij de meeste pakketten. Dit strakke trouwboek heeft een standaard lay-out (1 foto per pagina, 40 pagina’s). Op dit trouwalbum zijn vier upgrades mogelijk: 1) Upgraden naar een album, 2) Upgraden naar een groter formaat, 3)  Upgraden naar een luxe lay-out, 4) Een bijpassende box. Zo kun je je album zo uitgebreid maken als je zelf wenst. Ook is het mogelijk om daggast- en/of ouderalbums te bestellen. Ik vertel je er graag alles over in een kennismakingsgesprek!

Dit kun je verwachten van trouwfotografie:

“Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match.

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Trouwfotografie

Een persoonlijke kennismaking

Wat is voor jou belangrijk?

Het zijn van een trouwfotograaf is mensenwerk. Daarom sta ik voor je klaar om een kennismakingsgesprek te plannen. Hierin worden je wensen besproken en kun je albums inzien. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Trouwfotografie

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf ‘jaag’ ik continu op mooie, oprechte momenten. Door deze journalistieke manier van trouwfotografie kun je onbezorgd genieten terwijl je foto’s geweldig worden! Na de bruiloft zijn de trouwfoto’s eenvoudig terug te kijken op een handige digitale downloadpagina. Waar en wanneer je maar wilt.

Trouwfotografie

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na ontvangst van de trouwfoto’s, wordt er in overleg een stijlvol trouwboek of –album samengesteld. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, en er is zelfs een mogelijkheid om je volledige album te personaliseren. Binnen drie weken na dit proces, kom ik als trouwfotograaf het album persoonlijk overhandigen. Een prachtig pronkstuk. Klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!

Eerder gemaakte trouwfoto's: