Een trouwalbum, een dierbaar document over generaties heen

Trouwboek en trouwalbum

Trouwboek

Bij pakketten is een 25×25 trouwboek inbegrepen. Dit trouwboek bestaat standaard uit 40 dikke, doorlopende pagina’s, in de beste kwaliteit! De omslag is zowel aan de voor en achterkant geprint. Standaard wordt het boek geleverd met een lay-out met 1 trouwfoto per pagina. Deze trouwfoto’s mogen door jullie zelf worden uitgekozen.

Upgrades

Upgrade naar trouwalbum

Een trouwboek is te upgraden naar een trouwalbum. Bij een trouwalbum talloze mogelijkheden als het gaat om het materiaal van de cover. Denk aan leer, linnen, suede, jutte. Ook zijn de de stiksel en de kleur van het schutblad zelf te bepalen. Uiteraard kan ook je mooiste trouwfoto of jullie namen op de cover geplaatst worden.

Upgrade naar luxere lay-out

Waar bij de standaard lay-out de pagina’s bestaan uit 1 foto per pagina, worden er bij een luxe lay-out meerdere foto’s per pagina geplaatst. Dit is een gezamenlijk proces. Digitaal wordt een album-voorstel gedaan, waarna jullie hier wijzigingen op aan kunnen geven (zonder limiet van aantal correctierondes)

Upgrade naar groter formaat

Het standaard formaat is dus 25×25, maar het is ook mogelijk om je trouwboek of album een slagje groter te laten drukken. Denk aan 30×30 of 35×35.

Download brochure trouwalbums
trouwalbum
trouwalbum

Trouwboek en trouwalbum impressie

Een korte impressie uit een verzameling van trouwboeken en -albums.

Dit kun je verwachten van een trouwboek of -album:

Altijd een mooi trouwboek- of album na je bruiloft

Eenvoudig of super luxe

Bij pakketten is een 25×25 trouwboek inbegrepen. De omslag is zowel aan de voor en achterkant geprint. Standaard wordt het trouwboek geleverd met een lay-out met 1 trouwfoto per pagina. Wil je een luxere variant? Geen probleem! Met de upgrades maak je van je trouwboek een pronkstuk!

trouwalbum

Upgrade je trouwboek

De keuze is reuze

Doordat het trouwboek handgemaakt wordt kun je ‘m met 3 upgrades naar een ‘next level’ tillen.  Zo kun je ‘m upgraden naar een trouwalbum waarbij je uit talloze materialen en kleuren kunt kiezen voor de cover, de stiksel zelf kunt bepalen, en de namen en/of trouwdatum kunt laten stansen, borduren of met uv kunt laten printen. En heb je een uniek logo van jullie dag? Zelfs die kan er op!

trouwalbum

Een trouwalbum is een document voor jaren!

Weer even terug naar toen

Een trouwboek of trouwalbum is een document voor járen. Waarschijnlijk pak je het niet dagelijks uit de kast. Maar wanneer de bruiloft ter spraken komt, zal deze ongetwijfeld weer op tafel komen. Naarmate de jaren verstrijken wordt het een document dat steeds meer waarde krijgt. Misschien blader je het over 35 jaar weer door met je kleinkinderen, met de prachtige verhalen van ”toen”.

trouwalbum-herinnering
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum-herinnering
Reviews

Ervaringen van andere bruidsparen

Riview

Sharon Spiering

Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt. Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match. Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen. En aan […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Eerder gemaakte trouwfoto's: