ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie met beleving

Social media, website, nieuwsbrief zijn belangrijker dan ooit. Via deze media kunt u makkelijk communiceren met uw (potentiële) klanten. Goede bedrijfsfotografie is een middel om klanten een ‘kijkje in de keuken’ te geven en betrokkenheid te creëren. Doordat klanten kunnen zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, voelen zij zich meer verbonden.

Foto’s voor uw website

Heeft u slechts een beperkt aantal foto’s waaruit u in uw uitingen kunt kiezen, zodat u steeds op dezelfde terugvalt? Of gaat een groot deel van uw marketingbudget naar dure stockfoto’s die niet passen bij uw bedrijfsidentiteit? Samen bespreken we hoe we de beeldbank van uw bedrijf kunnen uitbreiden met belevingsfoto’s. Door mijn journalistieke stijl van fotografie ontstaat een fotoreportage die een realistische weergave geeft van een bedrijfsevenement of -proces. Met een website een juiste indruk maken bij relaties en potentiële klanten is van groot belang. Professionele bedrijfsfoto’s zorgen voor belangrijke ondersteuning daaraan. Bovendien kan met een duidelijke bedrijfsstrategie een naadloze aansluiting worden gemaakt tussen foto’s en andere communicatie middelen.

Doelstellingen bedrijfsfoto’s

Wanneer u foto’s van uw bedrijf laat maken is het belangrijk uw eigen bedrijfsdoelstellingen helder te hebben. Wilt u daar een handje bij geholpen worden? Fotografie Ingeborg van Bruggen werkt nauw samen met een online marketing bureau. Op deze wijze is het mogelijk om alle benodigde kennis en producten onder één dak af te nemen.

Bedrijfsfotografie

IMPRESSIE ZAKELIJKE FOTO'S

Een korte impressie uit een verzameling van zakelijke fotografie:

Wat kunt u van bedrijfsfotografie verwachten?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

En boek een fotoreportage naar uw bedrijfsdoelstellingen

Bij het aanvragen van de offerte wordt er met u meegedacht. Zo wordt er voor gezorgd dat de bedrijfsfotografie aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een bedrijfsevenement, voor personeelsfoto’s, een interne bedrijfsreportage of een redactionele bedrijfsfoto.

bedrijfsfotografie offerte aanvragen

AANSLUITENDE HELDERE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Ter ondersteuning van uw communicatie uitingen

Tijdens de bedrijfsreportage wordt er rekening gehouden met uw wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde uitstraling, belichting of aspect ratio vereist. Zo sluiten de foto’s naadloos aan bij uw communicatie uitingen. Bovendien is het mogelijk om een journalistieke reportage te laten maken, waarbij momenten ‘gevangen’ worden. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om beleving van een bedrijfsevenement of -proces.

Bedrijfsfotografie

ONTVANG DE BEDRIJFSFOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden snel na het maken van de bedrijfsreportage getoond op een online presentatie pagina, waar u zelf een selectie kunt maken voor de gewenste bedrijfsfoto’s. Op deze pagina zijn de foto’s na de nabewerking eenvoudig te bekijken, te downloaden en door te sturen naar collega’s. Waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is de pagina voorzien van een wachtwoord en unieke download pincode. Zo kunt u er voor zorgen wie de foto’s kan zien en downloaden.

zakelijke foto's
bedrijfsfotografie offerte aanvragen
Bedrijfsfotografie
zakelijke foto's
Review

Wat anderen over zeggen:

bedrijfsfotografie-review

Robert Koot – Centric

” Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves. Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s!”


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

EERDER GEMAAKTE ZAKELIJKE FOTO'S: