Bedrijfsfotografie portfolio

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Social media, website, nieuwsbrief zijn belangrijker dan ooit. Via deze media kunt u makkelijk communiceren met uw (potentiële) klanten.  Goede bedrijfsfotografie is een middel om klanten een ‘kijkje in de keuken’ te geven en betrokkenheid te creeren, Doordat klanten kunnen zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, voelen zij zich meer verbonden. Bovendien zegt een beeld meer dan 1000 woorden, en biedt het een waardevolle ondersteuning bij tekst.

DOELSTELLINGEN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wanneer u foto’s van uw bedrijf laat maken is het belangrijk uw eigen bedrijfsdoelstellingen helder te hebben. Wilt u daar een handje bij geholpen worden?  Fotografie Ingeborg van Bruggen werkt nauw samen met een online marketing bureau. Op deze wijze is het mogelijk  om alle benodigde kennis en producten onder één dak af te nemen.

STIJL VAN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Door de journalistieke stijl van fotografie ontstaat een fotoreportage die een realistische weergave geeft van een bedrijfsevenement of -proces . Met een website een juiste indruk maken bij relaties en potentiële klanten is van groot belang. Professionele bedrijfsfoto’s zorgen voor belangrijke ondersteuning daaraan. Bovendien kan met een duidelijke bedrijfsstrategie een naadloze aansluiting worden gemaakt tussen foto’s en andere communicatie middelen.

COMMUNICATIE MET BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Foto’s maken een verschil in de communicatie naar klanten. De juiste foto’s op een zakelijke website, folder of in ander marketing-communicatie maken uw boodschap krachtig en duidelijk. Fotografie Ingeborg van Bruggen is gespecialiseerd in ongedwongen, journalistieke fotografie. Zo worden uw bedrijfsfoto’s dynamisch en levendig.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van bedrijfsfotografie. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUNT U VAN BEDRIJFSFOTOGRAFIE VERWACHTEN:

Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves.

Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s! 

Robert Koot  – Centric / Rijkswaterstaat

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Bedrijfsfotografie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

En boek een fotoreportage naar uw bedrijfsdoelstellingen

Bij het aanvragen van de offerte wordt er met u meegedacht. Zo wordt er voor gezorgd dat de bedrijfsfotografie aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een bedrijfsevenement, voor personeelsfoto’s, een interne bedrijfsreportage of een redactionele bedrijfsfoto.

Bedrijfsfotografie

AANSLUITENDE HELDERE BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Ter ondersteuning van uw communicatie uitingen

Tijdens de bedrijfsreportage wordt er rekening gehouden met uw wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde belichting of aspect ratio vereist. Zo kunnen sluiten de foto’s naadloos aan bij uw communicatie uitingen. Bovendien is het mogelijk om een journalistieke reportage te laten maken, waarbij momenten ‘gevangen’ worden. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een bedrijfsevenement of -proces.

Bedrijfsfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden binnen twee weken na het maken van de bedrijfsreportage geleverd op een online presentatie pagina. Op deze pagina zijn de foto’s eenvoudig te bekijken, te downloaden en door te sturen naar collega’s. Waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is de pagina voorzien van een wachtwoord en unieke download pincode. Zo kunt u er voor zorgen wie de foto’s kan zien en downloaden

EERDER GEMAAKTE BEDRIJFSFOTOGRAFIE: