Bedrijfsfotografie in Amsterdam | Octas

Zakelijke fotoreportage voor Octas in Amsterdam

Anno 2019 zijn goede zakelijke foto’s die de beleving van je bedrijf laten zien niet meer weg te denken. Deze zomer mocht ik dan ook een uitgebreide fotoreportage maken bij Octas in Amsterdam. Een detacheringsbureau in de financiele dienstverlening.

Identiteit vertalen naar bedrijfsfoto’s

Met een warme handdruk en een kop koffie werd ik ontvangen in het hippe Octas kantoor in Amsterdam. Terwijl we naar de overlegruimte liepen, kwamen we langs een lange offline insta-wall, bereikten mijn neusvleugels de heerlijke geur van een verse lunch die in de keuken werd bereid, en stonden enkele medewerkers te tafeltennissen. Als ik sollicitant was, zou ik meteen zin krijgen om voor dit bedrijf te werken! Eenmaal tegenover elkaar aan tafel verzeilden we al snel in een inspirerende brainstorm over de nieuwe websitefoto’s. Hoe we hun kernwaarden: persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionaliteit konden vertalen in beeld? Het klinkt wat simplistisch, maar uiteindelijk kwamen we uit op gewoon in beeld brengen wat ze écht zijn en doen binnen het bedrijf.  Wie ze zijn en wat ze doen werd uitgebreid besproken en de weken erna maakten we een foto-plan en planning voor de fotografie-dagen en werden er modellen geregeld.

Bedrijfsfoto’s op website en social media

En toen was het zo ver: twee dagen lang fotografeerden we volgens het gemaakte plan, en gebruikten we alle hoeken van het mooie Octas kantoorpand om het bedrijf in beeld te brengen. En terwijl ik de leukste bedrijfsfoto’s maakte, werden de volgende modellen voorzien van lunch en koffie en uitgebreid geïnstrueerd. Tot in de puntjes geregeld, en aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid niks te kort ! 😉

Na een paar weken werd de Octas website mét de nieuwe bedrijfsfoto’s gelanceerd. Kijk hieronder mee naar het gave resultaat!

HEB JE OOK INTERESSE IN EEN ZAKELIJKE FOTOREPORTAGE VAN JE BEDRIJF? BEKIJK DE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE PAGINA OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

Bedrijfsfotografie-amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdamBedrijfsfotografie amsterdam

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen