Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

UNIEKE ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Ben je op zoek naar een professionele fotoshoot om je bedrijf te promoten via de website, brochure of social media? Natuurlijk zijn er stockfoto’s te koop via diverse websites en kun je overal eenvoudig een zakelijke fotoshoot boeken. Maar laten die stijve geposeerde zakelijke foto’s wel de ware identiteit van je organisatie zien? Nee, want je bedrijf is uniek en persoonlijk. Geen dertien-in-een-dozijn-foto’s! Laat zien hoe Monique altijd een stap extra zet om de klant te helpen. Of hoe Frits elke ochtend koffie haalt voor zijn collega’s. Geef met een kijkje achter de schermen aan hoe creatieve ideeën ontstaan tijdens de koffiepauze, lunch of vrijdagmiddagborrel. Jij en je medewerkers zijn een dreamteam. De producten en diensten die je verkoopt zijn van topkwaliteit. Dat moeten de toekomstige klanten toch ook zien?

WERKWIJZE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Zakelijke fotografie kan uiteen lopen van stijlvolle portretten tot een reportage van de sfeer in het bedrijf of restaurant voor de website. Maar ook evenement-foto’s of foto’s op locatie voor vakbladen kunnen wenselijk zijn. Omdat zakelijk fotografie nooit standaard is, wordt er altijd een offerte op maat gemaakt aan de hand van je wensen. In overleg wordt de datum en locatie besproken. Soms is het logistiek een uitdaging om alles gepland te krijgen, ook hierin denk ik graag met je mee! Na het maken van de fotoreportage ontvang je snel een link naar je persoonlijke fotopagina, daarin kun je zelf de zakelijke foto’s naar wens uitzoeken. Vervolgens worden deze zorgvuldig nabewerkt en geleverd, en is je zakelijke communicatie als nooit ervoor!

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van zakelijke fotografie. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN ZAKELIJKE FOTOGRAFIE VERWACHTEN:

“Ingeborg heeft fantastisch werk geleverd bij het vastleggen van het kerstdiner van ons bedrijf. Ze heeft de sfeer van het kerstdiner goed vastgelegd zonder daarbij aanwezig te zijn. De foto’s zijn erg mooi geworden en zijn met recht iets om trots op te zijn.”
Stevin Technology Consultants

TELEFONISCH WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Jouw potentiële klanten worden niet warm of koud van die stoffige stockfoto’s. Het zijn vaak juist de kleine dingen die je bedrijf uniek maken. Die dingen laten we zien in beelden, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Voorafgaand aan de fotoshoot maken we dan ook een telefonische afspraak om te bespreken waar jouw bedrijf voor staat en wat typerend is voor je bedrijfscultuur.

EEN FOTODOCUMENTAIRE VAN HET BEDRIJF

Beleef een normale werkdag en ik van de momenten

Ieder bedrijf heeft een unieke bedrijfscultuur. Wie begint er iedere maandagochtend met een opgewekt humeur en wie haalt er koffie? Samen hard werken om deadlines te halen en daarna ontspannen tijdens de vrijdagmiddagborrel? Al die momenten leggen we vast met zakelijke fotografie.

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Na de zakelijke fotoshoot krijgt je snel het grove resultaat te zien, en kun je vervolgens zelf de mooiste foto’s uitkiezen. Daarna worden ze zorgvuldig nabewerkt en zijn ze klaar om te bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt!

EEN ZAKELIJKE FOTOSHOOT BOEKEN

EERDER GEMAAKTE ZAKELIJKE FOTOSHOOTS:

[metaslider id=”8329″]