Bedrijfsreportage Dienstverlening | Ha!

Een kijkje achter de schermen van de organisatie

Vraag je je af hoe je op deze website gekomen bent? Dan heb je dit hoogstwaarschijnlijk te danken aan Ha!. Zij verzorgen het onderhoud van deze website én voor een goede online marketing strategie en uitvoering daarvan. Zo is mijn website goed vindbaar, en vind jij wat je zoekt! 😉

Ook Ha! zelf vond wat ze zochten in mijn bedrijfsfoto’s: Een fotoreportage die een kijkje achter de schermen geeft. Geen gladde amerikaanse stockfoto’s maar een écht beeld van hoe het er in het bedrijf aan toe gaat. Van presentatie tot de dagelijkse ”stand-up”, tot de vrijdagmiddagborrel.

De sfeer van het bedrijf in foto’s

De vraag was om een reportage te maken die de sfeer zouden laten zien. Zodat (potentiële) klanten een beeld hebben van de organisatie. Natuurlijk waren er wel een aantal ”eisen” van de momenten zichtbaar moesten worden in de foto’s. De bedrijfsfoto’s zijn tenslotte bedoeld voor de nieuwe website, en het was wenselijk om bij ieder onderwerp een passende foto te hebben. Maar verder kreeg ik veel creatieve vrijheid om de beelden te maken die ik zelf voor ogen had. En dat leverde een levendige, tikkeltje documentaire-achtige, bedrijfsreportage op.

Bekijk hoe de foto’s gebruikt zijn, op de nieuwe website van Ha!

HEB JE OOK INTERESSE IN EEN ZAKELIJKE FOTOREPORTAGE VAN JE BEDRIJF? BEKIJK DE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE PAGINA OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

bedrijfsreportage-dienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage Dienstverlening

Bedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningBedrijfsreportage DienstverleningHEB JE OOK INTERESSE IN EEN ZAKELIJKE FOTOREPORTAGE VAN JE BEDRIJF? BEKIJK DE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE PAGINA OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen