Loveshoot

SPONTANE LOVESHOOT OP LOCATIE

Een loveshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Leuk voor valentijnsdag. Geniet! En ik vang de momenten. Foto’s die de beleving laten zien. Terwijl jullie lekker op elkaar gefocust zijn, jaag ik op de beste plaatjes. Het strand, park, een leuk restaurantje, een hotel of bijvoorbeeld een oud stadscentrum zijn uitstekende locaties hiervoor! Statisch poseren is niet noodzakelijk tijdens de loveshoot. Genieten en plezier hebben wel!

Werkwijze Loveshoot

Op deze pagina vind je verschillende loveshoot pakketten. Zo kun je de loveshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de loveshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

loveshoot

LOVESHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van loveshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

Wat kun je verwachten van een loveshoot?

BOEK EEN JOURNALISTIEKE LOVESHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke loveshoot wordt er gezocht naar een locatie die bij je past. Het kan gewoon lekker thuis, zodat de persoonlijke omgeving decor wordt van de shoot. Maar ook een andere (buiten)locatie is mogelijk. Zo wordt er rekening gehouden met het je wensen, de setting en het licht.

Fotoshoot boeken

EEN LOVESHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens de journalistieke loveshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. Laat de liefde er vanaf spatten! De loveshoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om samen te doen.

Loveshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen loveshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Loveshoot
Fotoshoot boeken
Loveshoot
Loveshoot
Reviews

Wat anderen zeggen

Loveshoot-review

Laura & Sverre 

“Ik wilde mijn geliefde verrassen met een loveshoot. De fotoshoot was onderdeel van een verrassingsdag. En het was geweldig! Bij ondergaande zon maakte Ingeborg van ons foto’s op het strand. We voelden ons meteen op ons gemak en het resultaat is super! Een aanrader! ” 

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 231 beoordelingen Feedback Company

Loveshoot tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven voor A day in the life shoots. Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 285,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 325,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 380,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 420,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Loveshoot sfeerproeven?

Loveshoot foto portfolio