Loveshoot

SPONTANE LOVESHOOT OP LOCATIE

Of jullie nu al lang samen zijn en dat vieren of nog maar net verkering hebben. Het is altijd leuk om deze sprankelende liefde vast te leggen voor later. Een loveshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Ook leuk als romantisch cadeau voor valentijnsdag. Geniet! En ik vang de momenten. Met deze fotoshoot krijg je niet van de cliché geposeerde foto’s die zogenaamd romantisch zijn, maar foto’s die echt bij jullie passen. Foto’s die de beleving en jullie liefde laten zien. Terwijl jullie lekker op elkaar gefocust zijn, jaag ik op de beste plaatjes. Het strand, park, een leuk restaurantje, een hotel of bijvoorbeeld een oud stadscentrum zijn uitstekende locaties hiervoor! Statisch poseren is niet noodzakelijk. Genieten en plezier hebben wel! Tip: ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Dan is een loveshoot een goede generale repetitie. Zo kun je alvast kijken of er een klik is en of de stijl van fotografie je bevalt!

Werkwijze Loveshoot

Op deze pagina vind je verschillende pakketten. Zo kun je de loveshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de loveshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

loveshoot

LOVESHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van loveshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

Wat kun je verwachten van een loveshoot?

BOEK EEN JOURNALISTIEKE LIEFDES FOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke loveshoot wordt er gezocht naar een locatie die bij je past. Het kan gewoon lekker thuis, zodat de persoonlijke omgeving decor wordt van de shoot. Maar ook een andere (buiten)locatie is mogelijk, zoals de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Zo wordt er rekening gehouden met het je wensen, de setting en het licht.

Fotoshoot boeken

EEN LOVESHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens de journalistieke loveshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Zie het als een leuke date waarbij de meest romantische momenten worden vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. Laat de liefde er vanaf spatten! De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om samen te doen.

Loveshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen loveshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering waar je later nog met veel plezier op terug kan kijken. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Loveshoot
Fotoshoot boeken
Loveshoot
Loveshoot
Reviews

Wat anderen zeggen

Loveshoot-review

Laura & Sverre 

“Ik wilde mijn geliefde verrassen met een loveshoot. De fotoshoot was onderdeel van een verrassingsdag. En het was geweldig! Bij ondergaande zon maakte Ingeborg van ons foto’s op het strand. We voelden ons meteen op ons gemak en het resultaat is super! Een aanrader! ” 

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Loveshoot tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven voor loveshoots. Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.




Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Loveshoot sfeerproeven?

Loveshoot foto portfolio