Fotoshoot-buiten-header

Buiten fotoshoot

Unieke buiten fotoshoot

Lekker buiten zijn. Dat wil toch iedereen? Als het weer het toelaat dan. Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, trekken Nederlanders er massaal op uit om te genieten. Heerlijk het strand of het terras of. Of gewoon lekker in je achtertuin. Mocht je trouwplannen hebben, dan is een bruiloft buiten echt genieten. Buiten beleef je het. Papa die die een watergevecht houdt met de kinderen. Lekker in het badje spetteren of… oma natspetteren die lekker ligt te zonnen. Terwijl jij buiten geniet, jaag ik op de mooiste momenten.

Buiten fotoshoot

Werkwijze buiten fotoshoot

Er zijn verschillende pakketten te vinden op deze pagina. Er zit zeker een pakket tussen dat perfect bij je past. Ga je lekker een dagje naar het strand met mooi weer of naar de Efteling? Dan kun je het beste voor het grote pakket kiezen. Blijf je lekker in de tuin? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Hoe lager de shoot, hoe meer momentjes ik kan vastleggen die jullie zo typeren. Na de buiten fotoshoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een buiten fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat doe jij het liefst buiten?

Een buiten fotoshoot is genieten van de buitenlucht en mooie foto’s ontvangen. Het is een goed idee om voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Als jij naar buiten gaat, wat doe jij dan het liefst? Lekker wandelen, sporten of chillen in de zon en genieten van je spelende kinderen? Met die informatie vang ik de mooie momenten tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je buitenleven

Ga lekker naar buiten en ik vang de momenten

Het leven is ineens een stuk mooier als de zon schijnt. Lekker vlinders of andere kleine dieren vangen. Spelen met de hond tot jullie uitgeput neerploffen in het gras. Lekker drankjes doen op het terras en zwemmen in het water. Al deze mooie momentjes uit een doodgewone dag buiten leg ik vast tijdens de fotoshoot.

buiten-fotoshoot-

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is al heerlijk om buiten te zijn. Nog leuker is het om achteraf de foto’s te ontvangen. Omdat ik bestaande momenten fotografeer, nemen de foto’s je jaren later weer terug naar het leven van nu. Zo worden de foto’s door de jaren heen steeds waardevoller. Een mooie tastbare herinnering voor later. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
buiten-fotoshoot-
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: