RELAXTE, ONGEDWONGEN FOTOSHOOT

Familieshoot

Een familie fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten samen met je familie. Foto’s die de beleving laten zien. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een dagje uit, een gezamelijke wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De familie fotoshoot is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

Werkwijze familie fotoshoot

Op deze pagina vind je verschillende familie fotoshoot pakketten. Zo kun je de fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de familie fotoshoot, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de fotoshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot impressie

Een korte impressie uit een verzameling van familie fotoshoots:

Dit kun je van een familieshoot verwachten

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FAMILIESHOOT

OP EEN LOCATIE EN MOMENT NAAR WENS

Bij het boeken van een journalistieke familieshoot wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotoshoot

EEN FAMILIESHOOT IS PLEZIER HEBBEN

GENIET MET ELKAAR VAN EEN LEUKE DAG

Tijdens de journalistieke familieshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Familie fotoshoot plezier

ONTVANG DE FOTO’S

EN BEKIJK ZE WANNEER JE MAAR WILT

Hoewel een ongedwongen familieshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Familie fotoshoot
Fotoshoot
Familie fotoshoot plezier
Familie fotoshoot
Reviews

Ervaringen van anderen

Fotoshoot-review

Janny

”Ingeborg heeft onze hele familie op de foto gezet. Dat deed ze zeer vakkundig, het was een gezellig en ongedwongen uurtje. Zelfs de kleintjes bleven het leuk vinden.”

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 230 beoordelingen Feedback Company

Tarieven Fotoshoot

Hieronder een overzicht van de tarieven voor familie fotoshoots.

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 285,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 325,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 380,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 420,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Familie fotoshoot sfeerproeven?

Familie fotoshoot portfolio