RELAXTE, ONGEDWONGEN FOTOSHOOT MET DE FAMILIE

Familieshoot: een fotoshoot met de familie

Jouw familie is misschien wel het mooiste wat er is? Die momenten wil je toch voor altijd vastleggen als een herinnering voor later? De tijd vliegt! Boek daarom een familieshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten samen met je familie. Niet van die saaie geposeerde foto’s, maar ik breng jullie in beeld zoals jullie echt zijn. Foto’s die de beleving laten zien. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een dagje uit, een gezamelijke wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De familie fotoshoot is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s. Leuk om opa en oma cadeau te doen… of jezelf natuurlijk!

Werkwijze familie fotoshoot

Op deze pagina vind je verschillende pakketten. Zo kun je de fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de shoot, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de fotoshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Familie fotoshoot

Fotoshoot impressie

Een korte impressie uit een verzameling van familie fotoshoots:

Dit kun je van een familieshoot verwachten

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FAMILIESHOOT

OP EEN LOCATIE EN MOMENT NAAR WENS

Bij het boeken van een journalistieke familieshoot wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo kun je er gelijk een gezellig familie-uitje van maken. Op iedere locatie wordt er natuurlijk rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotoshoot

EEN FOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN MET DE FAMILIE

GENIET MET ELKAAR VAN EEN LEUKE DAG

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met de familie te doen.

Familie fotoshoot plezier

ONTVANG DE FOTO’S VAN DE FAMILIE FOTOSHOOT

EN BEKIJK ZE WANNEER JE MAAR WILT

Hoewel een ongedwongen familieshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de familiefoto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Familie fotoshoot
Fotoshoot
Familie fotoshoot plezier
Familie fotoshoot
Reviews

Ervaringen van anderen

Fotoshoot-review

Janny

”Ingeborg heeft onze hele familie op de foto gezet. Dat deed ze zeer vakkundig, het was een gezellig en ongedwongen uurtje. Zelfs de kleintjes bleven het leuk vinden.”


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven voor familie fotoshoots.

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Familie fotoshoot sfeerproeven?

Familieshoot portfolio