Journalisieke fotografie

Journalistieke fotografie

Unieke journalistieke fotografie

Gewone dingen zijn misschien wel de mooiste dingen om je later te herinneren. Journalistiek fotograferen betekent moment vangen zoals ze zijn, zonder in te grijpen. Met journalistieke fotografie zijn het daarom juist die gewone dingen die we vastleggen. Door niet te poseren, maar momenten ‘te vangen’, kunnen we verhalen vastleggen. Je bruiloft als de mooiste dag uit je leven met de ontroerende speech van je vader. Of misschien een doodnormale dag met je gezinnetje. Je zoontje die gevallen is met de fiets en troost zoekt bij zijn moeder. Juist omdat we die verhalen vastleggen, zijn de foto’s van dit moment een mooie herinneringen voor later.

Journalistieke fotografie

Werkwijze journalistieke fotografie

Op deze pagina kun je verschillende mogelijkheden vinden voor journalistieke fotografie. Onderaan staan verschillende pakketten. Er zit altijd wel een pakket tussen dat perfect bij je past. Hoe langer de shoot, hoe beter we een beeld kunnen geven van jouw bijzondere dag of leven. Je kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken, zodat we kunnen zoeken naar de ideale datum, locatie en je wensen. Na de fotoshoot krijg je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van journalistieke fotografie verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Welk verhaal wil jij over jezelf vertellen?

Het leuke aan journalistieke fotografie is dat je de kleine dingen uit het leven leert te waarderen. Plezier halen uit de alledaagse dingetjes. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wie zijn jullie? Wat doen jullie graag en wat is er bijzonder aan jullie? Dat is nuttige informatie waarmee ik de mooiste momenten kan vangen op de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jouw leven

Beleef een normale of bijzondere dag en ik vang de momenten

Met journalistieke fotografie worden bestaande momenten vastgelegd. Dat zorgt ervoor dat je oprechte emoties terugziet in de foto’s. Papa die de kinderen duwt met schommelen of mama die een vlecht maakt in het haar van haar dochter. Al deze mooie momenten uit een normale dag leg ik vast. Niet alleen het resultaat is leuk, maar ook de fotoshoot zelf.

Journalistieke fotografie

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De fotoshoot is een leuke dag waar je jaren later nog met veel plezier op terug zult kijken. En de foto’s worden steeds waardevoller met de tijd. Jaren later nemen de foto’s je mee terug naar het leven van nu en zo worden ze een tastbare herinnering. Binnen twee weken ontvang je een link waarop je de foto’s kunt bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Journalistieke fotografie
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Prijzen journalistieke fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

BASIS

Een fragment uit het leven 

€ 355,-

1 uur fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

STANDAARD

Een moment uit het leven

€ 499,-

2,5 uur fotografie

+/- 125 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID 

Een halve dag uit het leven

€ 950,-

halve dag fotografie

+/- 150 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE

Een dag uit het leven

€ 1520,-

Hele dag fotografie

+/- 225 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: