Fotodocumentaire van gezinsleven

De laatste keer (en eerste ;-)) keer dat ik Lieke, Evert, Laurens en Ruben ontmoette, waren we op een herfstachtige dag in het park. Ik legde toen hun gezin vast tijdens de zwangerschap van Lieke. Inmiddels is er een hoop veranderd: Laurens en Ruben zijn grote broer geworden van de zeven weken oude Florian. Tijd om nog eens terug te gaan.

Van wandelen tot boodschappen doen, alles op de foto

Evert en Lieke hadden me gevraagd om hen een halve dag te volgen en een fotodocumentaire te maken van hun gezinsleven. En dus stond ik net na de lunch bij hen op de stoep. Ik werd begroet door twee vrolijke mannetjes, terwijl Lieke nog even snel de kruimels van de vloer weg veegde. Laurens en Ruben lieten me vol trots hun broertje zien die lekker lag te slapen. Ondertussen maakte Evert in de keuken een kruikje voor Florian en werden alle spullen verzameld om weg te gaan. We maakten een heerlijke wandeling langs de plas en de broertjes kregen een verhaal voorgelezen in de plaatselijke boekenwinkel. Net op tijd binnen voor Florians fles-alarm :-)! Daarna brachten we een bezoek aan de bakker waar Laurens vastberaden was om wat lekkers te scoren. Gelukt! Nog even langs de supermarkt, en daarna met rode konen van de buitenlucht en vermoeidheid weer terug naar huis. Het hele gezin is muzikaal aangelegd, en Laurens wilde graag nog even oefenen op de piano.  Daarna hielpen Ruben en Laurens hun kleine broertje te wassen om vervolgens ook zelf een warme douche te nemen. Moe en voldaan ploften zij daarna, met duim in de mond, tegen Lieke aan op de bank. Nog even een boterham en daarna bedtijd met een fijn verhaaltje.

Fotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinslevenFotodocumentaire van gezinsleven

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Wil je ook een fotodocumentaire laten maken?

Laten we kennismaken om jouw wensen te bespreken voor een fotodocumentaire!

A day in the life shoot Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte fotodocumentaires: