Profielfoto

Wellicht is het wenselijk dat uw mederwerkers een gezicht krijgen op een nieuwe of bestaande website. Of misschien bent u zelf ondernemer, of aan het solliciteren en bent u toe aan een professionele profielfoto op uw website of linked-in pagina. Wat uw motivatie ook is, met een professionele profielfoto maakt u een goede indruk.

Profielfoto met egale achtergrond

Het is mogelijk om een strakke profielfoto te laten maken met egale witte of zwarte achtergrond. Mooi wanneer je een strakke teampagina wilt maken op de website met alle teamfoto’s onder of naast elkaar op één pagina. Of wanneer je de foto mogelijk vrijstaand wilt gebruiken. De profielfoto’s worden uiteraard zorgvuldig nabewerkt en indien gewenst geretoucheerd. Uiteraard is een profielfoto-sessie te combineren met het maken van een teamfoto en/of overige bedrijfsfoto’s.

Profielfoto

Profielfoto met bestaande achtergrond

Het is ook mogelijk om bestaande achtergrond (vervaagd) mee te laten fotograferen. Het voordeel van zo’n profielfoto is dat de achtergrond wat sfeer brengt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de profielfoto’s qua sfeer bij de overige foto’s op de website passen. Naast de profielfoto is het ook mogelijk om in deze stijl lifestyle foto’s te laten maken op verdere afstand zodat het hele lichaam en meer omgeving zichtbaar is. De profielfoto’s worden uiteraard zorgvuldig nabewerkt en indien gewenst geretoucheerd. Uiteraard is een profielfoto-sessie te combineren met het maken van een teamfoto en/of overige bedrijfsfoto’s.

Profielfoto

Profielfoto Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van profielfoto’s:

Tarieven profielfoto's:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 excl. BTW per km.

Mogelijke upgrades:
Accounts

Free Trial

Free Trial

Projects

VOOR BEDRIJVEN

€ 30,- per foto 
excl. BTWPrijs per profielfoto. + 

€ 150,- excl. BTW opstartkosten (eenmalig) 

Foto's kunnen ter plekke worden uitgekozen door medewerkers

Profielfoto's worden zorgvuldig nabewerkt en geretoucherd


VOOR ZZP-ERS OF PARTICULIEREN

€ 195,- 
incl. BTW30 minuten fotografie

3 digitale profielfoto’s (bewerkt en geretoucheerd)

Uitbreiding van fotografie-tijd en aantal profielfoto's mogelijk

Eerder gemaakte bedrijfsfoto’s: