Portretfoto’s voor bedrijf | Erasmus MC Team GOUD

Portretfoto’s en teamfoto’s voor Team Goud van het Erasmus MC

Afgelopen jaar werd er voor het onderzoeksteam ”Team Goud” van het Erasmus MC een website ontwikkeld door Ha! Marketing.  Team Goud doet kort gezegd onderzoek naar hoe gehandicaptenzorg beter kan.

Portretfoto’s

Voor deze website was het wenselijk om van alle teamleden een professionele portretfoto te maken. En na een uitgebreid telefonisch voorgesprek om de wensen in kaart te brengen ging ik naar het Erasmus MC in Rotterdam. Er was een strakke planning gemaakt zodat er geen mensen onnodig van hun werk werden gehouden. Na het opzetten van de belichtingssetting portretteerde ik alle teamleden. Zij konden ter plekken de gewenste foto uitkiezen welke vervolgens in de week erna netje nabewerkt werden.

Teamfoto’s

Naast de portretfoto’s was het ook de wensen om ”on the job” foto’s te laten maken. Foto’s die het team laten zien, terwijl zij aan het werk zijn. Van tevoren waren er settings bedacht welke gefotografeerd zouden worden. En ik maakten met een aantal teamleden een rondje door het Erasmus MC om deze foto’s te maken.

Naast de portretfoto’s en teamfoto’s, maakte ik ook nog een gave reportage in de gehandicaptenzorg voor Team Goud.

Bekijk de website.

HEB JE OOK INTERESSE IN EEN ZAKELIJKE FOTOREPORTAGE VAN JE BEDRIJF? BEKIJK DE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE PAGINA OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

 

Portretfoto's voor bedrijfPortretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

Portretfoto's voor bedrijf

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen