ZWANGERSCHAPSSHOOT

ONGEDWONGEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Het is een bijzonder moment in je leven vol blijdschap en geluk. Een zwangerschapsshoot legt dit moment voor je vast in foto’s vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten van je mooie ronde buik. Bijvoorbeeld met je partner of de toekomstige broertjes en zusjes. Foto’s die de beleving laten zien en natuurlijk ook dit bijzondere moment uit je leven nu je in verwachting bent. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Wanneer boek je deze zwangerschapsfotoshoot? Wat is het beste moment? De mooiste foto’s krijg je na 30 weken zwangerschap, maar let er natuurlijk wel op dat je niet te laat bent! Hoewel een babyshoot natuurlijk ook leuk is.

Werkwijze zwangerschapsshoot

Op deze pagina vind je diverse pakketten die ik aanbied. Zo kun je de fotosessie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de zwangschapsshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

zwangerschap fotoshoot

ZWANGERSCHAPSSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van zwangerschapsfoto’s. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VERWACHTEN

BOEK EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotoshoot wordt er gezocht naar een binnen- of buitenlocatie die bij je past. Zo kun je de zwangerschap thuis vastleggen of erop uit trekken naar je favoriete plek. Er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en het licht.

Zwangerschap fotoshoot

EEN ZWANGSCHAPSSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van dit bijzondere moment

Tijdens de journalistieke zwangschapsshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen. Denk er wel aan dat je geen strakke kleiding aantrekt, want dat zie je terug op je huid. Die blijvende indrukken willen we natuurlijk niet vastleggen.

zwangerschap fotoshoot

Ontvang de foto's

EN BEKIJK ZE WANNEER JE MAAR WILT

Hoewel een ongedwongen zwangerschapsshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Baby fotoshoot
Zwangerschap fotoshoot
zwangerschap fotoshoot
Baby fotoshoot
Reviews

Ervaringen van anderen

zwangerschap-review

Jorien

”Ingeborg heeft ons met 35 weken zwangerschap vastgelegd. We voelden ons direct erg bij haar op ons gemak. Het was super hoe ze aanwijzingen gaf en het resultaat is lekker stoer zoals we dat graag wilden. We hadden wel een idee waar we foto’s wilden maken, maar zij kende de plekjes een stuk beter dan […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven voor A day in the life shoots. Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Zwangerschapsfoto's sfeerproeven?

Bekijk het baby- en zwangerschaps portfolio