Zwangerschapsshoot

ZWANGERSCHAPSSHOOT

ONGEDWONGEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

Een zwangerschapsshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Foto’s die de beleving laten zien, en dit bijzondere moment uit je leven., nu je in verwachting bent. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft.

WERKWIJZE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Op deze pagina vind je diverse pakketten die ik aanbied. Zo kun je de zwangerschapssshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken voor een zwangerschapsshoot kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de zwangschapsshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

ZWANGERSCHAPSSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van zwangerschapsshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN ZWANGERSCHAPPSSHOOT VERWACHTEN:

“Wow 1: wat heb ik de foto’s snel ontvangen! Wow 2:  Dit had ik niet durven hopen. Ben er echt heel blij mee. Ik vind de zwangerschapsfoto’s heel mooi en ben er waarschijnlijk over paar weken extra blij mee, als de kleine is geboren!”

Philippine

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Zwangerschapsshoot

BOEK EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke zwangerschapsshoot wordt er gezocht naar een binnen- of buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met je wensen en het licht.

Zwangerschapsshoot

EEN ZWANGSCHAPSSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen of met je gezinnetje van dit bijzondere moment

Tijdens de journalistieke zwangschapsshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Zwangerschapsshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen zwangerschapsshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

PRIJZEN ZWANGERSCHAPPSSHOOT:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

Eerder gemaakte zwangerschapsfoto’s: