Fotoshoot op strand

Fotoshoot op het strand

LEUKE FOTOSHOOT OP HET STRAND

Met het hele gezin een dagje zwemmen of uitwaaien op het strand? Of gaan opa en oma ook mee en maken jullie er een familie uitje van? Bij zo’n leuk dagje uit wil je toch dat er mooie foto’s gemaakt worden? Niet van die geposeerde foto’s, maar de pure momenten vastgelegd. Lekker zandkastelen bouwen met papa of schelpen zoeken met opa. Dat levert spontane foto’s op om later met veel plezier op terug te kijken.

Fotoshoot op het strand

WERKWIJZE FOTOSHOOT OP HET STRAND

Op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden die perfect passen bij jouw fotoshoot op het strand. Wil je dat ik de hele stranddag op foto vast leg? Kies dan het grote pakket. Wil je dat ik alleen een middagje foto’s kom maken? Kies dan één van de kleinere pakketten. Er zit altijd een fotoshoot tussen die perfect bij jouw wensen past. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT OP HET STRAND VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jouw stranddag uniek?

Het doen van een fotoshoot op het strand is net zo leuk als de foto’s die je erna krijgt. Het is een goed idee om voor de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Wat typeert jouw gezin en wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? Met die informatie kan ik de leukste en mooiste momenten vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE STRANDDAG

Beleef een leuke stranddag en ik vang de momenten

Een stranddag is ook genieten van de kleine dingen. Lekker zwemmen en zonnen, met je blote voeten in het water, een mooie strandwandeling maken en aan het einde van de dag genieten van een prachtige zonsondergang. Al deze mooie momenten leggen we vast in de fotoshoot op het strand.

Fotoshoot voor Koppels

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot op het strand maken is al erg leuk. Nog leuker is het om achteraf de foto’s te zien te krijgen. Naarmate de jaren verstrijken, kunnen jullie nog eens met veel plezier terugkijken op een mooie stranddag. De foto’s worden alleen maar waardevoller. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor Koppels
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: