Fotoshoot van gezin

Fotoshoot van je gezin

UNIEKE FOTOSHOOT VAN JE GEZIN

Je gezin is ongetwijfeld je kostbaarste bezit. Je brengt er veel tijd mee door en je maakt samen van alles mee. Een gezin staat niet stil. Mensen worden ouder, er komen gezinsleden bij en anderen verlaten op een dag het huis. De alledaagse momenten van een gezinsleven wil je toch voor altijd herinneren? Met een gezinsshoot kan dat. Papa die je dochter haar eerste hapjes voert. Je zoontje die de woonkamer verandert in één grote puinhoop. Dat zijn mooie herinneringen voor later.

Fotoshoot van Gezin

WERKWIJZE GEZINSSHOOT

Er zijn verschillende pakketten te vinden op deze pagina. Er zit er altijd wel één tussen die perfect bij je past. En je kunt de shoot van je gezin zo uitgebreid maken als je maar wilt. Wil je alleen een dagdeel fotograferen? Kies dan één van de kleinere pakketten. Wil je dat ik de hele dag met je gezin mee loop? Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat? Kies dan voor het uitgebreide pakket. Na de fotoshoot van je gezin ontvang je een link naar een pagina met de foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VAN JE GEZIN VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat typeert jouw gezin?

Een fotoshoot van je gezin is erg leuk om te doen. Je leeft het plezier uit kleine alledaagse dingen te halen. Het is dan ook een goed idee om voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Wie zijn jullie? Wat zijn jullie dagelijkse routines en wat is er speciaal aan elk gezinslid? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen op de dag van de gezinsshoot.

Ingeborg van Bruggen

EEN FOTODOCUMENTAIRE VAN HET GEZIN

Beleef een normale gezinsdag en ik vang de momenten

Plezier haal je vaak uit kleine dingen. Goed vastgelegd op foto, zijn dit mooie herinneringen voor later. Lekker spelen met papa. Vieze vingers op de ramen en mama die boos wordt. Lekker knoeien met eten en een vies gezicht trekken bij spruitjes. Al deze mooie momenten uit een normale gezinsdag leg ik vast in een fotoshoot van je gezin.

Fotoshoot van je gezin

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Alsof een gezinsshoot niet al leuk genoeg is. Het ontvangen van de foto’s is nog veel leuker. Naarmate iedereen ouder wordt, worden de foto’s steeds waardevoller. Een tastbare herinnering op op terug te kijken als de kinderen het huis uit zijn. Zo nemen de foto’s je mee terug naar het leven van nu. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van je gezin
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: