Fotoshoot-van-je-kinderen

Fotoshoot van je kinderen

Unieke fotoshoot van je kinderen

Kun je ook zo genieten van je kinderen? Nu zijn ze nog lief en klein, maar wat gaat de tijd hard. Ze groeien als kool en voor je het weet slaan ze hun volwassen vleugels uit. Maar terwijl jij nu nog lekker geniet van je kinderen, jaag ik op de mooiste momenten tijdens een fotoshoot. De manier waarop ze samen spelen of ruzie maken. Met hun vieze voeten door je net schoongemaakte huis rennen en elkaar plagen tijdens het eten. Mooie tastbare herinneringen voor later.

Fotoshoot van je kinderen

Werkwijze fotoshoot van je kinderen

Op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden. Zo zit jouw perfecte fotoshoot er altijd wel tussen. Je kunt de fotoshoot van je kinderen zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je dat ik de hele dag met je gezin meeloop om de dag van je kinderen zo goed mogelijk in beeld te brengen? Dan kies je voor het uitgebreide pakket. Is een dagdeel genoeg? Dan kun je beter kiezen voor één van de kleinere pakketten. Na de fotoshoot van je kinderen ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van je kinderen verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wie zijn je kinderen?

Een fotoshoot van je kinderen maken is leuk voor je kinderen, maar ook voor jezelf. Je leert het geluk uit de kleine momentjes te halen. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Is je zoontje ondeugend en je dochter erg lief? Met die informatie vang ik de mooiste momenten tijdens de dag van de fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je kinderen

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Je kinderen maken spelenderwijs veel plezier en weten te genieten van alledaagse dingen. Zonder dat je het nu weet, zijn dit mooie herinneringen voor later. Papa wakker maken als hij op de bank ligt te slapen. Aandachtig tekenfilmpjes kijken en een boekje lezen voor het slapen gaan. Al deze mooie momentjes leg ik vast in een fotoshoot van je kinderen.

Fotoshoot van je kinderen

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Je kinderen zullen veel plezier hebben met de fotoshoot, maar voor jou is het vooral leuk als je de foto’s ontvangt. De alledaagse momentjes op foto vastgelegd, zijn een tastbare herinnering voor later. Ze nemen je ook jaren later weer mee terug naar het leven van nu. Zo worden de foto’s steeds waardevoller. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van je kinderen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: