Baby Fotoshoot

Lifestyle babyshoot

Bij een lifestyle babyshoot kom ik bij gezinnen thuis langs om baby foto’s te maken. Net als bij a day in the life shoot worden de babyfoto’s het leukst als ze realistisch beeld geven van het dagelijks leven op dat moment. Zonder te regisseren. De kwetsbaarheid van het nieuwe leven in al zijn vormen: Het kleine wondertje in je armen, de onhandigheid waarmee je de kleine armpjes in het shirtje probeert te krijgen, de onzekerheid, de emoties die de levensverandering met zich meebrengt. En alle praktische momentjes als voeden, luiers verschonen en wassen worden vastgelegd.

A day in the life fotografie

Ik leerden Kasper en Carin kennen tijdens een loveshoot een maand of 7 daarvoor. Ze wilden hun liefde voor elkaar vast laten leggen, maar wilden geen zoetsappige foto’s. De day in the life stijl was op die vraag het perfecte antwoord. Ik voelde me vereerd dat Kasper mij ondanks de reisafstand van een uur vroeg om hun foto’s te maken. En ze vielen in de smaak! Ze wisten op dat moment ook net dat ze ouders zouden gaan worden. 7 maanden later was het dan zo ver en ontving ik een mailtje van ze waarin ze me vroegen om op dezelfde wijze hun kersverse nieuwe leven vast te leggen. Dus zat ik weer een uurtje in de auto voor het kraambezoek mét camera!

Wil je ook een lifestyle baby fotoshoot? Bekijk de babyshoot pagina. Of neem direct contact op.

Baby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshootBaby fotoshoot

Wil je ook een lifestyle baby fotoshoot? Bekijk de babyshoot pagina. Of neem direct contact op.