Locaties-fotoshoot

Locaties voor een fotoshoot

Unieke fotoshoot locaties

Ben je van plan om een fotoshoot te doen op een unieke locatie, maar heb je geen idee welke? Ik denk graag met je mee over leuke ideeën en plaatsen. Ga je lekker met je kinderen blaadjes zoeken in het bos zodra ze van de bomen vallen? Of schelpen verzamelen op het strand als het zomer is? Of ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie, zoals de SS Rotterdam? We maken niet van die geposeerde foto’s, maar we vangen de mooie momenten van de alledaagse dingen. Dat levert unieke foto’s op die laten zien hoe jullie echt zijn. Leuke herinneringen voor later.

Locaties-fotoshoot

Werkwijze fotoshoot

Als je naar beneden scrollt op deze pagina kun je een aantal fotoshoot pakketten vinden. Er zit vast een pakket tussen dat perfect bij je past en zo kun je de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Misschien is de speeltuin of het park in je buurt al een leuke locatie om foto’s te maken. Dan is één van de kleinere pakketten prima. Ga je echter een dagje strand of bos doen, dan is een groter pakket misschien veel meer geschikt. Na de shoot ontvang je een link naar je gemaakte foto’s. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat maakt jullie uniek?

Het is al leuk om de fotoshoot zelf te doen. We leggen namelijk de nadruk op de alledaagse dingen en halen daar plezier uit. Dat levert foto’s op die een verhaal vertellen over jouw leven. Laten we voor de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wie ben je? Met wie ga je op de foto? En wat wil je van jullie zelf terug zien op de foto’s? Dat is nuttige informatie waarmee ik de mooiste momenten kan vangen tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire op bijzondere locaties

Bezoek een bijzondere plek en ik vang de momenten

Omdat ik al vele fotoshoots gedaan heb, help ik je graag met het vinden van een leuke locatie. Als je nieuwe plekken bezoekt, is dat net als een ontdekkingsreis. Je kunt je verwonderen over de kleine dingen. Natte voeten halen in de branding van de zee. Of de dieren voeren op de kinderboerderij. Zulke mooie momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot.

Locaties voor een fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is al leuk om een fotoshoot te doen op een bijzondere locatie. Als je de foto’s naderhand te zien krijgt, zal dat je nog meer plezier opleveren. Als de jaren verstrijken, worden die foto’s steeds waardevoller. Als je ze terugkijkt, is het net of je de tijd weer herbeleeft. Ze zijn dus een tastbare herinnering voor later. Na twee weken kun je ze bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Locaties voor een fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: