Valentijns fotoshoot

VALENTIJNS FOTOSHOOT

LEUKE FOTOSHOOT VOOR VALENTIJN

Valentijnsdag is dé dag dat we de liefde vieren. Pak dit jaar eens op een originele manier uit. Geef je geliefde een valentijns fotoshoot cadeau. Maar niet van die geposeerde foto’s waarop jullie als het perfecte stel verliefd naar elkaar kijken. Maar spontane en ongedwongen foto’s die laten zien hoe hecht jullie liefdesband echt is. Haar verraste gezicht als ze zijn valentijnsverrassing krijgt. Of de manier waarop jullie romantisch naar elkaar kijken in het romantische restaurant dat hij heeft gereserveerd.

Valentijns fotoshoot

WERKWIJZE VALENTIJNS FOTOSHOOT

Hier op deze pagina kun je diverse pakketten vinden. Er zit er altijd wel eentje tussen die perfect past bij jouw valentijns fotoshoot. Vieren jullie het thuis of in een romantisch restaurant aan het water? Dan is een kleiner pakket goed geschikt. Hebben jullie een hele dag vol met romantiek gepland? Kies dan voor het grote pakket. Na afloop van de fotoshoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN VALENTIJNS FOTOSHOOT VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe ziet jullie valentijnsdag eruit?

Valentijnsdag is een dag vol verrassingen en romantiek. Hoe ga jij je geliefde verrassen? Wat betekent romantiek voor jou? En hoe ziet jullie relatie eruit? Het is een goed idee om voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Al die informatie is namelijk nuttig, zodat ik de mooiste momenten kan vangen op de dag van de valentijns fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE VALENTIJNSDAG

Een romantische dag en ik vang de momenten

Chocola, bloemen, uit eten? Wat is de perfecte valentijnsdag voor jou? Een romantisch diner of zit liefde juist in kleine dingen? Een ontbijtje op bed of een lief kaartje dat je ‘s ochtend op de koelkast vindt? Een bosje bloemen dat thuisbezorgd wordt? Al deze grote en kleine romantische momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot op valentijnsdag.

Valentijns fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Valentijnsdag is een leuke en romantische dag. Nog leuker is het om achteraf de romantische foto’s te zien te krijgen. Liefdevolle momenten om jaren later, als jullie samen ouder worden, nog steeds te koesteren. Een waardevolle herinnering om op terug te kijken. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Valentijns fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Eerder gemaakte fotoshoots: