Fotoshoot voor stellen

FOTOSHOOT VOOR STELLEN

LEUKE FOTOSHOOT VOOR STELLEN

Wat kan de liefde toch mooi zijn! Krijg je er ook zo’n romantisch gevoel van als je elkaar knuffelt of samen hand in hand over straat loopt? Dat gevoel wil je toch het liefst met iedereen delen? Laat zien hoe verzot je op elkaar bent met een fotoshoot voor stellen. Maar die kleffe geposeerde foto’s maakt iedereen al voor valentijnsdag. Laat in plaats daarvan zien wat jullie relatie speciaal maakt. Maakt hij ieder weekend een heerlijk ontbijt op bed? En gaan jullie die dag gezellig samen shoppen en lachen om elkaar kledingkeuze of blijft het bij een dagje Netflixen? Lekker met een kopje chocolademelk in elkaars armen genieten van een romantische serie. Laat zien wat voor stel jullie samen zijn! Op een ongedwongen manier vastgelegd. Mooi als foto aan de muur of als herinnering voor later, als jullie samen oud geworden zijn.

Fotoshoot voor stellen

WERKWIJZE FOTOSHOOT VOOR STELLEN

Op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden, zodat er altijd een fotoshoot tussen zit die perfect bij jullie past. Trekken jullie er graag samen een dag op uit, dan is een groot pakket ideaal voor jullie. Wil je liever een dagdeel op de foto, zoals het ontbijt op bed? Dan kun je beter kiezen voor een kleiner pakket. Je kunt altijd bellen of mailen om een afspraak te maken, dan zoeken we in overleg een datum en locatie die bij jullie relatie past. Zijn jullie huismussen, dan maken we de foto van hoe jullie thuis een taart bakken. Maar we kunnen ook naar buiten te gaan om lekker uit te waaien op het strand of voor een gezellige picknick. Wat er over is kunnen jullie aan de eendjes voeren. Na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie fotopagina. Hier kunnen jullie de foto’s bekijken, downloaden en delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van een fotoshoot voor stellen. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR STELLEN VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jullie een stel?

Het laten maken en van fotoshoot voor stellen is net zo leuk als de foto’s die jullie krijgen. Laten we voorafgaand aan shoot even bellen om te bespreken wat jullie wensen zijn. Wat maakt jullie als stel uniek? Wat doen jullie graag samen? En wat wil je graag terugzien in de foto’s? Die informatie is nuttig, zodat ik de romantische momenten kan vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE LIEFDE

Een romantische dag en ik vang de momenten

De liefde zit vaak in kleine dingen. Hij neemt haar chocolaatjes mee bij het boodschappen doen en zij koopt zijn biertje. De liefde kan hoogte- en dieptepunten hebben, maar daar wordt jullie band alleen maar hechter van. Al deze mooie momentjes en emoties leggen we vast tijdens de fotoshoot voor stellen.

Fotoshoot voor stellen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor stellen laten maken is op zich al leuk genoeg, maar het is nog fijner om het resultaat te zien te krijgen. En als jullie samen oud geworden zijn, zijn de foto’s alleen nog maar waardevoller. Een mooie fotoshoot dag om samen op terug te kijken. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor stellen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS VOOR STELLEN: