Fotoreportage voor website

FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE

FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE

Nog nooit was het zo belangrijk om aansprekende foto’s op jouw website te hebben staan. Waar stockfoto’s vaak een kil en afstandelijke uitstraling geven, zorg een op maat gemaakte fotoreportage voor website ervoor dat de sfeer en identiteit van je bedrijf goed naar voren komt. Hierdoor zal je website veel aansprekender zijn voor (potentiële) klanten, die je daarom ook makkelijker zult kunnen overhalen om contact op te nemen of je product te kopen.

STIJL FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE

De fotoreportage voor website van Fotografie Ingeborg van Bruggen onderscheiden zich door de journalistieke fotografiestijl. Hierdoor krijg je websitefoto’s die een realistische weergave geven van het bedrijf en authentieke, persoonlijke momenten tonen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met jullie bedrijfs- en communicatiedoelstellingen, zodat de websitefoto’s naadloos aansluiten en je boodschap op natuurlijke wijze versterken.

FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoreportages voor websites. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN JOUW FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE VERWACHTEN:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Fotoreportage voor website passend bij jouw bedrijf

Bij het opstellen van de offerte wordt er met jou meegedacht. Wat zijn de bedrijfs- en communicatiedoelstellingen? Zo zorgen we ervoor dat de fotoreportage voor website hierbij aansluit en een waardevolle toevoeging is voor jouw website. Fotografie Ingeborg van Bruggen werkt bovendien nauw samen met een online marketing bureau, waardoor er indien gewenst meegedacht kan worden over de communicatieboodschap van de website.

Fotoreportage voor website

AANSLUITENDE HELDERE FOTOREPORTAGE VOOR WEBSITE

Ter ondersteuning van jullie communicatie uitingen

Tijdens de fotoreportage voor website wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde belichting of aspect ratio vereist is. Zo sluiten de foto’s naadloos aan bij jullie communicatie uitingen en geven ze een mooi, eenduidig en krachtig beeld op je website.

Fotoreportage voor website

ONTVANG DE FOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden binnen twee weken na het maken van de evenementenfotografie geleverd via een speciale fotopagina. Hier kun je de foto’s gemakkelijk bekijken en downloaden om door te sturen aan collega’s. De pagina is enkel toegankelijk middels een wachtwoord en unieke pincode. Zo bepaal je zelf wie toegang heeft tot de gemaakte foto’s.

Fotoreportage voor website
Fotoreportage voor website
Fotoreportage voor website
Fotoreportage voor website

“Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves.

Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s! “

Robert Koot – Centric / Rijkswaterstaat

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoreportageAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOREPORTAGES WEBSITE: