Cadeaubon fotoshoot

Cadeaubon fotoshoot

ORIGINEEL CADEAU om te geven

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, babyshower,  jubileum, als dank voor oppassende opa en oma’s, moederdag, vaderdag of voor een andere gelegenheid? Geef een fotoshoot cadeaubon! Deze kan worden verzilverd voor een familieshoot, zwangerschapsshoot, babyshoot, day in the life shoot of een andere fotoshoot naar wens.

Cadeaubon-fotoshoot

Werkwijze cadeaubon fotoshoot

De fotoshoot cadeaubon wordt leuk verpakt in een fotolijstje (€5,-) en kan indien gewenst worden verstuurd. Je kunt de cadeaubon zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Onderaan deze pagina vind je de verschillende pakketten. Maar uiteraard is ook een waardebedrag mogelijk. De cadeaubon wordt geregistreerd en kan door de ontvanger eenvoudig worden verzilverd.

Voorbeeld cadeaubon fotoshoot:

Een cadeaubon ziet er vergelijkbaar uit als het onderstaande voorbeeld (lijstje kan iets verschillen). Wil je de cadeaubon direct naar de ontvanger laten sturen met een leuke tekst, of heb je andere wensen? Laat het weten!

Dit kun je van een fotoshoot verwachten:

Je wensen bespreken

Aan wie wil je de cadeaubon geven?

Het is super leuk om een cadeaubon te geven of te krijgen. Is je moeder jarig en verdient ze mooie foto’s met haar kleinkinderen ? Of is je zusje net bevallen van een gezonde dochter? Er zijn veel redenen om een cadeaubon voor een fotoshoot te geven. Telefonisch of per mail kunnen we je wensen bespreken.

Cadeaubon fotoshoot

Een fotoshoot is plezier hebben

Geniet met elkaar van een leuke dag

Wanneer de ontvanger de cadeaubon gekregen heeft, kan deze worden verzilverd voor een fotoshoot. Tijdens de journalistieke fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Cadeaubon fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt.

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Ze zijn binnen twee weken door de ontvanger te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt. De cadeaubon voor een fotoshoot, is een cadeau voor het leven!

Cadeaubon fotoshoot
Cadeaubon fotoshoot
Cadeaubon fotoshoot
Cadeaubon fotoshoot

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: