Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

Unieke newborn fotoshoot

Wat is een mooier moment in je leven dan de geboorte van je kind? Dat schattige meisje of mannetje met die kleine handjes en voetjes. Veel mensen worden er direct verliefd op. Maar voor je het weet is je kleine baby een kruipende peuter. Dan denk je vol weemoed terug aan die tijd dat papa de fles gaf. Die ene keer dat hij over zijn overhemd geknoeid had. Of het gezicht van mama toen ze die vieze luiers verschoonde. Op die mooie momenten jaag ik tijdens de newborn fotoshoot.

Newborn fotoshoot

Werkwijze newborn fotoshoot

Hier op deze website kun je verschillende newborn fotoshoot pakketten vinden. Zo zit er altijd wel eentje tussen die perfect bij je past. Hier langer je de fotoshoot maakt, hoe meer momentjes die jullie zo typeren er vastgelegd worden. Wil je alleen een middag vastleggen dat papa de fles klaar maakt terwijl mama met de kleine speelt? Kies dan voor een kleiner pakket. Met het grote pakket kun je de hele dag vastleggen. Na de newborn fotoshoot ontvang je de link naar je eigen fotopagina.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een newborn fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat betekent de baby voor jullie?

Het is ontzettend leuk om een newborn fotoshoot te doen. We maken niet van die klassieke foto’s van een slapende baby. Baby’s lachen om de kleinste dingen, maar kunnen ook hard huilen als ze honger hebben. Mama die een troostend liedje zingt en papa die gekke bekken trekt. Wat doen jullie met de kleine? Laten we voor de shoot even bellen om jullie wensen te bespreken, zodat ik de mooiste momenten kan vangen.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je nieuwe gezin

Beleef een normale dag met je baby en ik vang de momenten

Het zijn vaak de kleine dingen die een blijvende herinnering vormen voor later. Papa die een boekje leest met babytips. Mama die speelt met de kleine en een beer. Of samen uitgeput op de bank hangen als de kleine eindelijk slaapt. Al deze kleine momentjes leg ik vast in een newborn fotoshoot.

Newborn fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een newborn fotoshoot op zichzelf is al leuk om te doen. Nog leuker is het om de foto’s te zien te krijgen. Een blijvende herinnering voor later, omdat de dagelijkse momentjes worden vastgelegd. Zo nemen ze je jaren later weer terug naar het leven van nu. Binnen twee weken ontvang je een link naar je foto’s. Hier kun je ze bekijken, doorsturen, downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Newborn fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: