Fotoshoot voor vaderdag

FOTOSHOOT VOOR VADERDAG

LEUKE FOTOSHOOT VOOR VADERDAG

Als je klein bent, is je vader je grote held. En als je volwassen bent, stiekem ook nog wel een beetje. Hij is zo sterk dat hij grote klussen in huis niet uit de weg gaat. Of zo slim dat hij een klusjesman laat komen, zodat hij lekker onderuitgezakt op de bank een krantje kan lezen. Hoe leuk is het om hem een fotoshoot voor vaderdag cadeau te geven? Niet met van die geposeerde foto’s van hem, maar we laten zien hoe hij echt is. Lekker aan het klussen of op de bank met zijn krantje in slaap gevallen? Leuke en spontane foto’s die een leuke herinnering zijn voor later.

Fotoshoot voor vaderdag

WERKWIJZE FOTOSHOOT VOOR VADERDAG

Er zijn op deze pagina verschillende pakketten te vinden. Zo zit er altijd wel eentje tussen die perfect bij je vader past. Lekker een middagje spelen en ravotten met de kinderen? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Is zijn tuin een grote hobby van hem en kan hij daar de hele dag in werken? Kies dan voor één van de grotere pakketten. Je mag altijd bellen voor advies of om een afspraak te maken. Dan zoeken we een datum en locatie die perfect bij je vader past. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR VADERDAG VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jouw vader een held?

Vader zijn sterk, stoer en slim. Dat moeten we in beeld brengen met een fotoshoot voor vaderdag. Laten we voor de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wat zijn de hobby’s van je vader, wat maakt hem bijzonder en wat wil je van hem terug zien op de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste momenten met je vader vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JE VADER

Je vader beleeft een gezellige dag en ik vang de momenten

De hele dag werken, thuis klussen, met de kinderen spelen en de laatste voetbalstanden bijhouden. Vaders hebben een druk leven. Is zijn nieuwe project een schommel bouwen in de achtertuin of gaat hij dit weekend een watergevecht houden met de kinderen? Al die mooie momenten leggen we vast met de fotoshoot voor vaderdag.

Fotoshoot voor vaderdag

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor vaderdag krijg is op zich al een leuk cadeau. Je vader zal nog vrolijker worden als hij de foto’s ontvangt. Naarmate de jaren verstrijken en je vader grijze haren begint te krijgen, worden de foto’s steeds waardevoller. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor vaderdag
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: