FOTOSHOOT VOOR MOEDERDAG

LEUKE FOTOSHOOT VOOR MOEDERDAG

Heb je een bijzondere band met je moeder? Kun je altijd bij je moeder terecht met al je vragen en problemen? Maar ook gewoon, voor de gezelligheid? Geef haar een fotoshoot voor moederdag cadeau. Niet van die geposeerde foto’s, want die laten niet zien hoe je moeder echt is. Is je moeder een keukenprinses? Dan laten we zien hoe ze lekker staat te kokkerellen. De vieze vingers op de kookboeken laten we natuurlijk niet achterwege. Dat worden leuke en spontane foto’s die een leuke herinnering zijn voor later.

Fotoshoot voor moederdag

WERKWIJZE FOTOSHOOT VOOR MOEDERDAG

Op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden. Er zit er vast wel eentje tussen die perfect bij je moeder past. Is knutselen haar grootste hobby? Kies dan één van de kleinere pakketten. Wil je haar passie voor haar vrijwilligerswerk op de kinderboerderij een hele dag in beeld brengen? Dan kun je beter kiezen voor een groter pakket. Bel gerust voor advies of om een afspraak te maken. We zoeken dan een datum en locatie die perfect bij je moeder past. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR MOEDERDAG VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jouw moeder bijzonder?

Moeders zijn vaak bescheiden, maar stiekem vinden ze het erg leuk om even in de belangstelling te staan met een fotoshoot. Voorafgaand van de shoot kunnen we even bellen om je wensen te bespreken. Wat doet je moeder graag, wat maakt haar bijzonder en wat wil je van haar terug zien op de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste momenten met je moeder vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JE MOEDER

Je moeder beleeft een gezellige dag en ik vang de momenten

Het valt niet mee om alles thuis en op werk draaiende te houden. Moeders hebben het er maar druk mee. Haar beste vriendinnen op de koffie, een middagje knutselen of haar vrijwilligerswerk zijn goede manieren om te ontspannen. Al die mooie momenten leggen we vast met de fotoshoot voor moederdag.

Fotoshoot voor moederdag

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor moederdag krijg is op zich al een leuk cadeau. Je moeder zal nog blijer zijn als ze de foto’s ontvangt. De foto’s worden steeds waardevoller naarmate de jaren verstrijken. Een leuke herinnering voor later. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor moederdag
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: