Vriendinnen fotoshoot

VRIENDINNEN FOTOSHOOT

LEUKE FOTOSHOOT MET VRIENDINNEN

Beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen lachen en samen huilen. Met je vriendinnen kun je al je geheimen en roddels delen. Maar ook samen shoppen, lekker koken, high tea’en, een dagje spa of wellness of een dagje lui Netflixen. Met de ene vriendin kun je samen plezier maken en lachen om de kleinste dingen. Met de ander deel je lief en leed. Of misschien heb je een super leuke vriendinnengroep? Met een vriendinnen fotoshoot leg je elke vriendschap voor eeuwig vast door een professionele fotograaf.

WERKWIJZE VRIENDINNEN FOTOSHOOT

Op deze pagina vind je verschillende vriendinnen fotoshoot pakketten. Aan de hand van een telefoongesprek werken we jullie ideeën samen uit. Blijf je lekker binnen of ga je liever naar buiten? Of wil je een fotoshoot rondom een thema, zoals een gezamenlijke hobby? Je kunt de fotoshoot perfect laten aansluiten op jullie vriendschap. Na de fotoshoot ontvang je een link naar een pagina op onze website met de foto’s. Zo kun je de foto’s downloaden, doorsturen naar je vriendin of gezellig samen bekijken.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN VRIENDINNEN FOTOSHOOT VERWACHTEN:

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 224 beoordelingen Feedback Company

Ingeborg van Bruggen

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat is er speciaal aan jullie vriendschap?

Hoe leuk is het om een bijzondere vriendschap op foto vast te leggen. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen. Zo kunnen we samen bespreken wat jullie vriendschap zo bijzonder maakt of jullie al ideeën hebben. Wat wil je graag terugzien in de foto’s? Met al deze inspiratie kan ik mooie foto’s van jullie samen maken.

Vriendinnen fotoshoot

EEN FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE VRIENDSCHAP

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Beste vriendinnen voelen elkaar perfect aan. Samen lachen om de kleinste dingen of lekker samen een dagje wellness of high tea’en. Al deze kleine momentjes uit een doodnormale dag leggen we vast in een mooie fotoreportage.

A day in the life shoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Alsof een fotoshoot met vriendinnen niet al leuk genoeg is om te doen. De foto’s worden nog waardevoller als de tijd verstrijkt en jullie vriendschap voortduurt. Doordat we herkenbare momenten uit jullie vriendschap fotograferen, nemen de foto’s je zelfs over tientallen jaren weer mee naar het leven nu. Ze zijn al binnen twee weken online te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

PRIJZEN VAN EEN VRIENDINNEN FOTOSHOOT:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: