Fotoshoot-met-thema

THEMA FOTOSHOOT

LEUKE THEMA FOTOSHOOT

Wil je een fotoshoot in een bepaald thema? Als ervaren fotograaf denk ik graag met je mee. Niet van die geposeerde foto’s die je vrienden ook al hebben, maar originele foto’s die laten zien hoe je echt bent. Lekker een dagje zandkastelen bouwen op het strand en opa die hem per ongeluk laat instorten. Rennen naar de volgende attractie in de Efteling of de romantiek van een kasteel waar hij de deur voor haar open houdt? De leukste spontane momenten in beeld gevangen.

WERKWIJZE THEMA FOTOSHOOT

Onderaan deze pagina kun je verschillende pakketten vinden. Zo zit er altijd wel een pakket tussen dat perfect aan je wensen voldoet. Wil je een middagje een kasteel bezoeken of romantisch naar de zonsondergang kijken op het strand? Kies dan voor één van de kleine pakketten. Ga je de hele dag naar het strand? Of misschien naar de Efteling? Kies dan voor het grote pakket. Je mag altijd bellen voor advies of om een afspraak te maken. Dan zoeken we een datum en locatie die perfect bij je past.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN THEMA FOTOSHOOT VERWACHTEN:

“Wij hebben bij Ingeborg een loveshoot laten schieten, de foto’s zijn super! Super mooie kwaliteit en zeer snelle levering van de foto’s. (2 dagen later al!!)
Lennard & Evelien

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 224 beoordelingen Feedback Company

Ingeborg van Bruggen

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Welk thema spreekt jou het meest aan?

Een fotoshoot in de regen, sneeuw of zonneschijn. Een sportieve setting of misschien een oude fabriek? We kunnen voor de shoot even bellen om te brainstormen over een thema dat perfect bij je past. Door mijn ervaring heb ik genoeg leuke ideeën. En zo kan ik ook de mooiste momenten vangen op de dag van de shoot.

Thema fotoshoot

EEN FOTODOCUMENTAIRE RONDOM EEN THEMA

Ontdek je thema en ik vang de momenten

Veel fotografen gaan creatief om met elementen uit een thema en schieten dan geposeerde foto’s. Het is veel leuker om de setting van je thema lekker zelf te ontdekken, zodat ik spontane plaatjes kan kiezen. De kinderen die visjes vangen op het strand of jullie als stel die de historie van een kasteel ontdekken. Al die mooie momenten leggen we vast tijdens thema fotoshoot..

Ontvang de Foto's

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een thema fotoshoot is ontzettend leuk om te bedenken en uit te voeren. Nog leuker is het om de foto’s achteraf te zien te krijgen. En naarmate de jaren verstrijken, worden die foto’s waardevoller en waardevoller. Een leuke herinnering om nog eens terug te kijken op die ene leuke dag of om aan vrienden te laten zien. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: